Smiltynės perkėlos bilietus bus galima įsigyti internetu

Smiltynės perkėlos bilietus bus galima įsigyti internetu

Visi keliaujantieji į Neringą kelto bilietus netrukus galės nusipirkti internetu. Dabar mobilioje aplikacijoje „keltas.lt“ bilietus gali įsigyti tik pėstieji ir dviratininkai. 

Valstybės valdoma įmonė Smiltynės perkėla ketina diegti internetinę bilietų pardavimo sistemą – įmonė šią savaitę paskelbė jos kūrėjo konkursą. Sukūrus sistemą, bilietus bus galima įsigyti mobiliojoje aplikacijoje arba internetinėje svetainėje keltas.lt. 

„Klientas turės susikurti savo vartotojo profilį, kuriame per e. bankininkystę ar kitas mokėjimo platformas galės įsigyti ne tik bilietus, bet ir peržiūrėti pirkimo istoriją bei taip toliau“, – BNS teigė Smiltynės perkėla.

Pasiūlymų konkursui laukiama iki kovo 26 dienos, o kada e. bilieto sistema bus baigta, paaiškės, išbandžius sistemą ir įsitikinus sklandžia jos veikla. 

Smiltynės perkėla 2017 metais sukūrė mobiliąją aplikaciją „keltas.lt“, joje galima rasti tvarkaraščius, kainoraščius, realiu laiku matyti, kada keltas išvyksta ar atvyksta, joje keleiviai be automobilių gali įsigyti bilietą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder