Pratęsė bendradarbiavimą

Pratęsė bendradarbiavimą

Bendradarbiavimą pratęsė Neringos savivaldybė ir Klaipėdos valstybinė kolegija. Neringos ir Klaipėdos valstybinės kolegijos bendradarbiavimas prasidėjo prieš trejus metus – 2015-aisiais, o draugystės tęstinumą parašais praėjusią savaitę pratęsė Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis bei Klaipėdos valstybinės kolegijos direktorė Gražina Markvaldienė. Pritarimą bendradarbiavimo sutarčiai prieš tai išreiškė Neringos savivaldybės taryba.

Pasirašyta sutartis numato bendradarbiavimo plėtojimą, keičiantis ir dalijantis patirtimi, žiniomis bei informacija, organizuojant taikomuosius mokslinius tyrimus, mokymus, seminarus, kursus ir darbuotojų kvalifikacijos tobulinimą bei perkvalifikavimą, rengiant ir vykdant nacionalinius bei tarptautinius projektus, organizuojant pramoginius, sporto, kultūrinius ir edukacinius renginius, stiprinant specialistų profesinius ryšius, analizuojant rinką ir verslo vystymąsi, ugdant kolegijos studentų praktinius įgūdžius, skleidžiant naujas idėjas.

Neringos savivaldybės ir Klaipėdos valstybinės kolegijos bendradarbiavimo sutartis – terminuota ir nuo pasirašymo dienos galioja tris metus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder