Neringos savivaldybė kviečia teikti siūlymus dėl miesto tvarkymo

Neringos savivaldybė kviečia teikti siūlymus dėl miesto tvarkymo

eringos savivaldybės administracija ir vėl teiraujasi gyventojų nuomonės dėl būtiniausių miesto infrastruktūros darbų.

Pavienių pasiūlymų infrastruktūros tvarkybos klausimais tiek iš gyventojų, tiek iš kurorto svečių sulaukiama nuolat. Pagal galimybes į pasiūlymus nuolat stengiamasi atsižvelgti. Planuodama artėjančių metų darbus ir siekdama optimaliai įvertinti esamas problemas, Neringos savivaldybės administracija nusprendė dar kartą kreiptis į kurorto gyventojus, prašydama teikti argumentuotas nuomones ir pasiūlymus miesto infrastruktūros tvarkybos klausimais.  

Neringos savivaldybei tikrai yra žinomi didžiausias problemas keliantys objektai ir dedamos pastangos jas spręsti, pavyzdžiui, Preilos, Pervalkos ar Nidos krantinių, kai kurių dviračių ir pėsčiųjų takų būklė. Būtinybė tvarkyti šiuos objektus, nurodant lėšų poreikį, ne kartą pristatyta Vyriausybės nariams.

Neringos gyventojai kviečiami teikti pasiūlymus dėl būtiniausių smulkių infrastruktūros darbų, pavyzdžiui, dėl laiptų, atsivėrusių duobių  gatvėse ar šaligatviuose, iškilnotų takų trinkelių sutvarkymo. Galbūt gyventojai mato vietas, kur yra būtina įrengti porankius judumo negalią turintiems, ar senyvo amžiaus žmonėms.
Pasiūlymus iki lapkričio 1-osios galima siųsti elektroniniu paštu [email protected], siunčiamo laiško temoje parašant „Pasiūlymai tvarkybos darbams“.  Teikiant pasiūlymus būtina nurodyti tikslią objekto vietą, trumpai aprašyti problemą ir pridėti tai iliustruojančią nuotrauką. Įvertinus gyventojų pateiktus pasiūlymus bus sudaromas planuojamų tvarkybos darbų sąrašas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder