"Tvarkiečius" į Vilniaus mero rinkimus ves Rolandas Skaisgirys

"Tvarkiečius" į Vilniaus mero rinkimus ves Rolandas Skaisgirys

Tvarkos ir teisingumo partijos valdyba į Vilniaus miesto merus nusprendė kelti prodiuserio Rolando Skaisgirio kandidatūrą.

Anot Tvarkos ir teisingumo partijos atsakingojo sekretoriaus Almanto Petkaus, partijos valdyba pritarė R. Skaisgirio kandidatūrai. Galutinį sprendimą dėl visų kandidatų į merus lapkričio 29 dieną turėtų priimti partijos taryba.

Laikinojoje sostinėje "tvarkiečiams" atstovaus Aušra Ručienė. Partijos lyderis Rolandas Paksas dar prieš valdybos posėdį minėjo, kad Tvarka ir teisingumas mero postų bandys siekti maždaug 40-yje savivaldybių.

ELTA primena, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba su Generaline prokuratūra Vidaus reikalų ministerijoje šiuo metu atlieka tyrimą dėl prekybos poveikiu stambiu mastu siekiant gauti atlygį. Į įtariamųjų akiratį yra patekę Tvarkos ir teisingumo partijos deleguoti buvusio vidaus reikalų ministro Dailio Alfonso Barakausko komandos nariai - viceministras Algimantas Juocevičius ir ministro patarėjas Ervinas Raistenskis, taip pat ir R. Skaisgirys, rūpinęsis „tvarkiečių“ viešaisiais ryšiais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder