Socialdemokratų lyderis nedramatizuoja situacijos Druskininkuose

Socialdemokratų lyderis nedramatizuoja situacijos Druskininkuose

Premjeras, Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius nedramatizuoja situacijos Druskininkuose, kur po miesto mero Ričardo Malinausko pasitraukimo iš partijos ją nusprendė palikti ir dalis jos narių, tačiau artimiausiu metu ketina apsilankyti kurorte ir pakviesti prisijungti prie partijos daugiau narių.

"Dėl suprantamos ir paaiškinamos priežasties apsisprendė palikti partiją tie, kurie dirba savivaldybės administracijoje, ir tie, kurie yra išrinkti į savivaldybės tarybą, ir dar dalis. (...) Aš manau, kad nėra taip lengva rasti kitą darbą, ir žmonės žiūri pirmiausia, kaip išlaikyti darbo vietą, turėti garantuotas pajamas, išlaikyti šeimą. Manau, kad tai žmoniškas natūralus požiūris, ir aš tikrai jų nesmerkiu ir tikiuosi, kad praėjus tam tikram laikui viskas nusistovės tam tikroje sistemoje", - sakė A. Butkevičius ketvirtadienį interviu "Žinių radijui".

Remdamasis informacija iš Seimo narės Kristinos Miškinienės, Premjeras sakė, kad socialdemokratų Druskininkų skyriaus posėdyje dalyvavo 70 iš 120 partijos narių. A. Butkevičiaus nuomone, daryti išvadas po pirmo tokio susirinkimo anksti, kadangi "susirinkimas vyko daugiau emociniu pagrindu".

"Socialdemokratų partijoje jau esu nuo 1991 m., esame išgyvenę įvairius laikus ir kai vos nesuskilome. Atsimenate, kai p. Dagys įkūrė "Socialdemokratai 2000". Aš tikrai nedramatizuoju tų dalykų, yra buvę ir kituose skyriuose. (...) Vieni išeina, kiti ateina, ir pats artimiausiu metu Druskininkuose apsilankysiu ir pakviesiu druskininkiečius, kurie nėra jokioje partijoje, įsijungti į socialdemokratinę veiklą. Reikia daugiau demokratijos Druskininkų mieste, ir tikiuosi, kad viskas bus gerai", - sakė A. Butkevičius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder