Socialdemokratai prašo Algimanto Salamakino neskubėti palikti komisijos pirmininko kėdės

Socialdemokratai prašo Algimanto Salamakino neskubėti palikti komisijos pirmininko kėdės

Seimo Socialdemokratų partijos frakcija prašo Algimanto Salamakino nesitraukti iš Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininko pareigų.

"Frakcijos posėdžio metu kalbėjomės su A. Salamakinu ir paprašėme, kad jis neskubėtų atsistatydinti iš Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininko pareigų", - antradienį žurnalistams sakė Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnas Algirdas Butkevičius.

A. Butkevičius mano, kad A. Salamakinas turėtų likte etikos sargų vadovo poste.

"Jis yra gana principingas, darbštus, turintis patirtį šitame darbe, nėra abejingas Seimo narių padarytoms klaidoms. Manau, kad žmogus puikiai susitvarko su šiomis pareigomis, juo pasitiki visuomenė kaip komisijos pirmininku. Jis tvarkingai atliko šitas pareigas, ir nemanau, kad jį būtina keisti", - sakė A. Butkevičius.

Pasak jo, galutinį sprendimą frakcija ketina priimti ketvirtadienį ryte po planuojamo A. Salamakino pokalbio su Seimo pirmininke Irena Degutiene.

Praėjusį penktadienį Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas A. Salamakinas pareiškė, kad traukiasi iš pareigų. Jis žadėjo įteikti atsistatydinimo pareiškimą I. Degutienei.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder