Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas reiškia užuojautą dėl aktoriaus Vytauto Šapranausko mirties

Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas reiškia užuojautą dėl aktoriaus Vytauto Šapranausko mirties

Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas Seimo vardu reiškia nuoširdžią užuojautą dėl aktoriaus Vytauto Šapranausko mirties Velionio artimiesiems, visiems, kam ši netektis skaudi ir liūdna.

Seimo Pirmininko teigimu, netekome išskirtinio talento asmenybės, kurio balsas, šmaikštus žodis, išmintis kelis dešimtmečius skambėjo televizijos ekranuose, teatrų scenose. "Velionis buvo iš tų žmonių, kurio biografija ir kūryba neatskiriamai sutapo su Lietuvos teatro, kino ir televizijos raida, įsimintiniausiais jos etapais", - užuojautoje sako V. Gedvilas.

Pasak Seimo vadovo, Amžinybėn iškeliavus vienam talentingiausių mūsų aktorių, televizijos laidų vedėjų, teatro, kino ir televizijos bendruomenė patyrė skaudžią netektį. "Telydi mūsų visų pagarba ir šviesus atminimas Vytauto Šapranausko vardą", - rašoma Seimo Pirmininko užuojautoje.

Kaip ELTA jau skelbė, ketvirtadienį savo namuose rastas negyvas Lietuvos teatro ir kino aktorius, TV laidų vedėjas, humoristas Vytautas Šapranauskas.

Penktadienį, balandžio 19 d., V. Šapranauskui būtų suėję 55 metai.

V. Šapranauskas vedė TV laidas "Šapro šou", "TV šeškas", "Puikusis šou", TV3 "Šok su manimi", "Chorų karai", "Auksiniai svogūnai" ir kt. Talentų šou "Lietuvos talentai", "X Faktorius" buvo vertinimo komisijos narys. Vaidino TV seriale "Moterys meluoja geriau", spektakliuose "Trys seserys", "Vilnius-Dakaras", "Nuodėmių miestas", "Mano žmonos vyras" ir kt.

Ypač gerai įvertintas V. Šapranausko debiutas didžiajame ekrane. Režisieriaus Audriaus Juzėno filme "Vilniaus getas" aktorius įkūnijo žydų siuvėją Veiskopfą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder