Naujai iškeptas ministras Juras Požela be ryšio

Naujai iškeptas ministras Juras Požela be ryšio

Naujasis sveikatos apsaugos ministras Juras Požela antrąją vadovavimo ministerijai savaitę pradėjo socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbdamas, kad bent jau savaitei keičia bendravimo tvarką - neatsilieps mobiliuoju telefonu, nes jis pradeda trukdyti darbui.

„Kai mobilusis telefonas pradeda trukdyti darbui, tenka jo atsisakyti, - rašė ministras. - Pradedu savaitės trukmės eksperimentą: mane pasiekti galite skambindami paprastu telefonu (8-5) 266-14-00, elektroniniu paštu [email protected] arba žinutėmis per FB. Mobiliojo telefono, atsiprašau, nekelsiu.“

Toks įrašas ministro paskyroje nustebino ne vieną. „Feisbukas netrukdo, o telefonas trukdo. O naujas darbas feisbukui netrukdo?“ - klausė vienas komentatorių. „Bent jau niekas neįrašys pokalbių apie kokias nors „zadanijas“, - replikavo kitas. „Naujas ministras - nauja tvarka“ - ironizavo komentatoriai.

„Stacionarūs telefonai yra tikrai nepelnytai pamirštas malonumas“, - į komentarus replikavo J.Požela.

Tačiau, radęs laiko skaityti komentarus socialiniame tinkle ir į juos atsakinėti, „malonumo“ atsakyti į žurnalistų klausimus stacionariu telefonu ministras kažkodėl nenorėjo patirti.

„Vakaro žinioms“ vakar pamėginus susisiekti su ministru mobiliuoju telefonu, kuris, beje, jam skirtas kaip Seimo nariui, J.Požela neatsiliepė. Ministerijos stacionariu telefonu atsiliepusi ministro sekretorė liepė kreiptis į ministerijos Viešųjų ryšių skyrių.

Nei į laišką, siųstą elektroniniu paštu, nei į klausimus, nusiųstus žinute „Facebook“ socialiniame tinkle, „Vakaro žinioms“ J.Požela taip pat nerado laiko atsakyti.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder