Larisa Dmitrijeva: niekam aš jokio spaudimo nedariau ir nedarysiu

Larisa Dmitrijeva: niekam aš jokio spaudimo nedariau ir nedarysiu

Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos pirmininkė Larisa Dmitrijeva neigia pasirodžiusią informaciją, esą ji skambino Vilniaus savivaldybės tarybos nariams, kad vienam iš Vilniaus senamiestyje esančių barų vėl būtų leista prekiauti alkoholiu iki 4 val. ryto.

"Niekam aš jokio spaudimo nedariau ir ateityje nedarysiu, ypač, jeigu tai yra alkoholio vartojimo klausimai. Priešingai, aš galiu tik paprašyti, kad būtų kuo mažiau (licenzijų prekiauti alkoholiu, - ELTA), deja, Vilniaus mieste yra ne visai gera situacija. Kiek aš žinau, Vilniaus mieste išduota daugiausia licenzijų prekiauti alkoholiu",- ketvirtadienį žurnalistams Seime sakė L. Dmitrijeva.

Paklausta apie šios istorijos sąsajas su jos sūnumi Tomu Vitkausku, parlamentarė sakė, kad jos sūnus šioje istorijoje nedalyvauja.

"Mano sūnus ten nedalyvauja, taip jis man pasakė. Be to, aš atsakinga už savo žingsnius, deja, mano ir jo pozicija ne visada sutampa, kaip ir visada būna su tėvais ir vaikais...",- sakė ji.

Žiniasklaidos teigimu, Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos pirmininkė Larisa Dmitrijeva esą skambino Vilniaus tarybos nariams, kad liūdnai pagarsėjusio "Psichbario" vietoje, Vilniaus senamiestyje, vėl būtų leista prekiauti alkoholiu nuo 8 iki 4 val. ryto. Mažosios bendrijos "Mažai didelis" reikalais, kaip teigiama, rūpinosi parlamentarės sūnus Tomas Vitkauskas. Prieš posėdį, kuriame spręsta "dėl licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais nuo 8 val. iki 4 val. bare Vingrių g. 17 mažajai bendrijai "Mažai didelis" neišdavimo", T. Vitkauskas esą kreipėsi į Vilniaus savivaldybės Ekonomikos ir finansų komitetą, norėjo pasisakyti ir gyvai atsakyti į komiteto narių klausimus, susijusius su bendrijos veikla.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder