"Dviračio televizija" parsiduos tam, kas daugiau mokės.

LNK televizijos humoro laida "Dviračio žynios" nuo šiol pirmadieniais-ketvirtadieniais vadinsis "Dviračio televizija".
Laidos kūrėjai nusprendė įkurti savo atskirą televiziją ir už 13,5 mln. litų iš valstybės biudžeto pakeisti brangiai atsieinančią Lietuvos nacionalinę televiziją (LTV).

Verslo planas Vyriausybei

Kai šią savaitę bendrovė "Baltijos televizija", transliuojanti TV4 programą, premjerui Algirdui Brazauskui pateikė pasiūlymą vietoj LTV gerokai pigiau, už 14 mln litų, atlikti kultūrinę misiją, LNK televizijos laida "Dviračio žynios" taip pat nesnaudė.
Laidos "Dviračio žynios" kūrėjai Haroldas Mackevičius, Gintaras Ruplėnas ir Vytautas Šerėnas Lietuvos vyriausybei siūlo dar patrauklesnį verslo planą, kaip galima pigiau išsisukti ir kokybiškai atlikti kultūrinę televizijos misiją.
"Nacionaliniam transliuotojui šiems metams iš valstybės biudžeto buvo skirta 35 mln. litų, TV4 televizija tokį patį darbą siūlo dirbti už 14 mln. litų per metus. Tuo tarpu "Dviračio televizija" kultūrinę Lietuvos televizijos misiją gali atlikti ir už 13,5 mln. per metus. Su valdžios vyrais galėtume susitarti ir dėl 13 mln. litų per metus", - savo misijos strategiją aiškino H.Mackevičius.

Rengs "Kibino nuotykius"

"Dviračio televizija", mažiausia kaina Lietuvoje siūlanti tapti nacionaliniu transliuotoju, jau dabar turi paruošusi specialių laidų sąrašą.
"Rengtume laidas tautinėms mažumoms: žydams, ukrainiečiams, baltarusiams. Netgi karaimams galėtume sukurti laidelę "Kibino nuotykiai". Net nedvejodami į eterį paleistume tokias laidas kaip "Bėdų turgus", "Duokim garo", surežisuosime serialą "Prokurorai", - pasakojo "Dviračio televizijos" vadovai.

Siūlosi ir B.Lubiui

Pasak H.Mackevičiaus, jau seniai sklinda gandai, jog Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Bronislovas Lubys ketina pirkti vieną Lietuvos televizijų.
"Dviračio televiziją" B.Lubiui mes galėtume parduoti už 13 mln. litų. Tuo pačiu galėtume rengti ir specialią laidą "Amoniako žinios", - rimtai dėstė H.Mackevičius.

Prošerėninė televizija

"Dviračio žynios", pirmadieniais-ketvirtadieniais virtusios į "Dviračio televiziją", savo statusą pakeitė ir dėl pretendento į prezidentus V.Šerėno.
Pasak naujos televizijos įkūrėjų, pretendentui vienoje laidoje tiesiog pritrūko vietos - jam prisireikė televizijos.
"Jau dabar yra keletas kandidatų, kurie privatizavo atskirus Lietuvos televizijų kanalus. Prieš prezidento rinkimus atsirado proandriukaitiška, propaksiška, proadamkiška televizija. Pastarieji kandidatai tai slepia, tuo tarpu V.Šerėnas to net nebando slėpti - "Dviračio televizija" yra jo", - tvirtino H.Mackevičius.

Išlaiko žvalgybos?

Nors LNK televizijos kanalu pirmadieniais-ketvirtadieniais buvo pradėta rodyti "Dviračio televizija", penktadieniais šou verslo atstovo Arūno Valinsko laida išliko tuo pačiu pavadinimu - "Dviračio žynios".
H.Mackevičius, "VL Vakaro žinios" paklaustas, kas valdo "Dviračio televiziją", labai rimtu balsu tvirtino, jog galingos užsienio kapitalo įmonės - pasaulį pašiurpini žydų žvalgyba "Mossad", Amerikos Centrinė žvalgybos valdyba, o pastaruoju metu tariamasi ir su arabais, gal net teroristais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder