„Valstiečiai“ pasitiki Ramūnu Karbauskiu

„Valstiečiai“ pasitiki Ramūnu Karbauskiu

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) taryba pareiškė pasitikėjimą partijos pirmininku Ramūnu Karbauskiu. Tai paaiškėjo po slapto balsavimo.

„Buvo išdalinta 80 biuletenių, 65 pasisakė, kad palaiko R. Karbauskį kaip LVŽS pirmininką, lyderį, prieš buvo 11, 3 susilaikė, 1 buvo sugadintas“, - žurnalistams sakė LVŽS lyderio atstovė spaudai Dalia Vencevičienė.

ELTA primena, kad R. Karbauskio pasitikėjimo klausimas buvo keliamas diskutuojant dėl LVŽS vadovybės veiklos įvertinimo.

Kartu buvo aptarti ir kiti punktai: 2019 m. rinkimų savivaldybių tarybų ir merų, Europos Parlamento ir prezidento rinkimų analizė, dėl 2019 m. rugsėjo 8 d. naujų rinkimų Žirmūnų, Gargždų ir Žiemgalos vienmandatėse apygardose ir pasiruošimo 2020 m. Seimo rinkimų kampanijai, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, Lietuvos socialdemokratų darbo partijos, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos ir partijos „Tvarka ir teisingumas“ koalicinės sutarties pristatymas, aptarimas, jos vykdymas.

Kaip jau buvo skelbta, kovą savivaldos tarybų rinkimuose pagal mandatų skaičių partija liko trečia po Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų bei Socialdemokratų partijos. Europos Parlamento rinkimuose LVŽS iškovojo du mandatus, o Prezidento rinkimuose LVŽS kandidatas premjeras Saulius Skvernelis liko trečias.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder