Teisės Vartai - visi Lietuvos teisininkai vienoje vietoje

Teisės Vartai - visi Lietuvos teisininkai vienoje vietoje

Kiekvienam vienu ar kitu savo gyvenimo periodu neišvengiamai tenka susidurti su situacijomis, kuomet teisinė pagalba būtų visai ne pro šalį. Jeigu su viena tokių situacijų jau yra tekę susidurti, tikriausiai prisimenate ir patikimo teisininko paieškas: prašant rekomendacijos šeimos narių, draugų, pažįstamų, skaitant atsiliepimus internete.

Galiausiai bandant susisiekti su pasirinktu specialistu, ieškant abejoms pusėms tinkamo laiko susitikimui... „Bet ar visa tai gali vykti paprasčiau?“,- paklausite. Gali, žinoma, kad gali.

Paprasčiausias būdas susisiekti su teisininku. Koks jis?

Šiandien bene patogiausias būdas rasti tinkamiausią teisininką, tai užsukti į teisinių paslaugų paieškos sistemą TeisėsVartai.lt. Ši sistema leidžia vienoje erdvėje matyti geriausius Lietuvos teisininkus: notarus, advokatus, antstolius. Galite pamiršti vargą bandant prisiskambinti į keletą (o gal net keliolika?) skirtingų teisininkų biurų, norint sužinoti reikalingą informaciją. TeisėsVartai.lt leidžia vos keliais paspaudimais, pasirinkti specialisto teisinę sritį, nuo namų ar darbovietės lengvai pasiekiamoje vietoje įsikūrusį teisininko biurą bei jus tenkinančią kainą už teisines paslaugas. Turėdami galimybę palyginti teisininkų pasiūlymus, galėsite pagal savo poreikius pasirinkti sau tinkamiausią variantą.

Kaip tai veikia?

Užsiregistravę platformoje turite galimybę visiškai nemokamai pateikti užklausą TeisėsVartai.lt registruotiems teisininkams. Viskas, ką turite padaryti, tai pasirinkti vieną arba kelias teisės sritis, kurioje turite klausimų. Tuomet pasirinkti miestą, kuriame pageidautumėte gauti teisininko paslaugas. Galiausiai, turite į tinklapyje duotus laukelius įvesti problemos pavadinimą ir trumpą bei aiškų problemos aprašymą, kad teisės specialistas galėtų suprasti, kokios teisinės paslaugos jums reikia. O taip pat galite pasirinkti ir užklausos galiojimo terminą, t.y. datą iki kurios pageidaujate gauti teisės paslaugas teikiančių asmenų pasiūlymus. Užklausą užpildysite vos per keletą minučių, o po to, kai jūsų užklausa bus patvirtinta, gausite teisininkų atsakymus. Pagal tai ir galėsite pasirinkti jūsų poreikius geriausiai atitinkantį specialistą, su kuriuo galėsite bendrauti ir bendradarbiauti toliau.

TeisėsVartai.lt – ne vien paieškos sistema

Taip pat šiame portale galite rasti nemažai publikacijų bei naujienų teisės temomis, o taip pat ir daugiau nei penkiasdešimt temų, kuriomis dažnai kreipiasi žmonės į specialistus dėl konsultacijų. Tai reiškia, kad tokiu būdu galite ne tik pagilinti savo žinias konkrečiu klausimu, bet galbūt kai kuriais atvejais ir gauti jums reikalingą atsakymą. Be kita ko, šioje, teisininkus vienijančioje platformoje, rasite ir jų paslaugų įkainius. Taip pat turėsite galimybę parsisiųsti ir naudoti savo reikmėms daugiau nei 200 elektroninių formų. Jos pravers rengiant sutartis, įgaliojimus, įsakymus, apskaitos ar su darbo santykiais susijusius dokumentus. Tai reiškia, kad tokiu būdu naudodami profesionaliai parengtas formas ne tik sutaupysite laiko, bet ir galėsite būti tikri šių formų tinkamumu naudojimui.

Ne tik ieškantiems, bet ir siūlantiems

Reikia pastebėti, kad ši, teisės profesionalus jungianti platforma, yra naudinga ne tik žmonėms, kuriems reikalingos teisinės konsultacijos ar kitos su teisės sritimi susijusios paslaugos. Tai erdvė, kuri leidžia atitinkamai ir teisininkams atrasti potencialių klientų ratą. T. y. matyti fizinių bei juridinių asmenų teisinių paslaugų poreikį bei pasiūlyti jiems savo paslaugas.

Kodėl tokia potencialių klientų paieška galėtų būti patraukli advokatams, notarams ar antstoliams? Pagrindiniais privalumais būtų galima įvardinti tai, kad visų pirma, paieška gali būtų vykdoma nepriklausomai nuo vietos, kurioje esate. Antra, tai nereikalauja jokių papildomų išlaidų. Galiausiai, šiuo atveju teisininkai su pasiūlymu kreipiasi jau į tikslinę auditoriją, suinteresuotą gauti profesionalias teisines paslaugas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder