Su apsaugos kauke net prie ežero: pasieniečiai užsipuolė žvejį

Su apsaugos kauke net prie ežero: pasieniečiai užsipuolė žvejį

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame pasieniečiai bando sulaikyti atokioje vietoje prie ežero žvejojantį vyrą. Vienintelė pretenzija, kuri jam pateikiama, – esą žvejys prie ežero privalėjo dėvėti apsauginę kaukę.

„Jūs turite su mumis vykti iki užkardos“, – pradeda aiškinti vaizdo įraše užfiksuotas pasienietis.

Dėl galimai padaryto administracinio teisės nusižengimo vyrą norėta vežti iki pasienio užkardos pasiaiškinti, dėl ko būdamas prie ežero nedėvi apsauginės kaukės.

Vyras nesutinka. Po ilgų ginčų kitame vaizdo įraše matyti, kaip prie jo prieina vienas pasieniečių ir sako, kad patikrinus duomenų bazėje paaiškėjo, kad jis sąžiningas pilietis, ir nuspręsta jį tiesiog įspėti.

„Paprašysime, kad kitą kartą jau tikrai turėtumėte kaukę. Jei neturėsite – vešime jus į užkardą ir asmeniškai jums ją padovanosime“, – sako pareigūnas.

Interneto vartotojai pasidalijo per pusę – vieni palaikė žvejį, esą reikalauti dėvėti kaukę esant atokioje vietoje prie ežero tikra nesąmonė.

Kiti gi tvirtino, kad per tokius užsispyrėlius koronavirusas ir plinta, ir manė esant nesąžininga, kad kaukes dėvėti privalo visi, tačiau tik ne tie, kurie moka ginčytis su pareigūnais. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder