Seimo pirmininkė V. Čmilytė-Nielsen pasveiko nuo COVID-19

Seimo pirmininkė V. Čmilytė-Nielsen pasveiko nuo COVID-19

„Jeigu mane kas sutiksite gatvėje, negalvokite, kad pažeidžiau izoliavimosi taisykles. Mane gydytojai dar savaitgalį pripažino pasveikusia, todėl dabar galiu vėl laisvai (kiek leidžia apsauga) vaikštinėti gatvėmis ar nusipirkti kavos“, – pirmadienį savo „Facebook“ paskyroje pranešė politikė.

Ji teigė COVID-19 persirgusi lengvai. Taip pat pavyko ir jos šeimai.

„Kai gavau teigiamą atsakymą, buvau pasiruošusi tam, apie ką FB rašė jau ne vienas žmogus. Tačiau nei aukštos temperatūros, nei nemigos, nei skonio ir kvapo praradimų, nei raumenų ar sąnarių sukimo. Mano šeima taip pat išsisuko palyginti lengvai“, – tvirtina parlamento vadovė.

„Nepaisant tokio lengvo prisilietimo prie šio koronaviruso, labai nesinorėtų vėl patekti į tokią pat situaciją ir galvoti, kiek stipriai man smogs liga ir ar teks pamatyti ligoninę, ar ne“, – teigia ji.

V. Čmilytė-Nielsen rašo, jog naujoji valdžia pasistengs padaryti viską, „kad būtų pasimokyta iš vasarą padarytų klaidų, kad jų nebekartotume, nesukeltume tiek rizikos kiekvienam iš Lietuvos žmonių, nestatytume į „išgyvenimo lenktynes“ medikų“.

Koronavirusas Seimo pirmininkei patvirtintas lapkričio 19 dieną.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder