Petras Gražulis

Petras Gražulis prabilo apie kaltinimus išžaginus moterį

Šią savaitę skandalo centre atsidūrė Seimo narys Petras Gražulis. Į viešumą iškilo moters kaltinimai Seimo nariui su kitu vyru ją išžaginus. Parlamentaro P. Gražulio atžvilgiu dėl jam mestų kaltinimų policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Su žurnalistais vengęs bendrauti ir šią situaciją komentuoti Seimo narys pasisakė socialiniame tinkle. Jo teigimu, naujas skandalas kilo dabar tik todėl, kad artėja Seimo rinkimai.

P.Gražulis tikina iki šiol neturįs informacijos apie teisėsaugos vykdomą tyrimą dėl galimai įvykdyto išžaginimo.

„Prieš paskutinius LR Seimo rinkimus buvo „listerijos“ skandalas, o dabar išprievartavimas... Ikiteisminis tyrimas tęsis mažiausiai iki rinkimų. Ir jo baigtis yra visiškai nesvarbi. Tikslas pasiektas. Apjuodintas prieš Lietuvą.

Informacija kaip virusas paplito, o aš jau 4 dienos jokios informacijos neturiu! Kreipiuosi visais būdais, bet man policija informacijos neteikia ir atvykti nekviečia.

Kokią moterį? Kas atvežė? Į kokią ligoninę? Dėl ko? Kodėl pareiškėja delsė 10 dienų, o policija 1,5 mėnesio taip ir lieka paslaptis...“, – rašė politikas.

Jis svarstė, ar abejonių keliantis tyrimas, nėra vien pagrįstas politiniais motyvais.

„Pilnatis ar eilinis spec. tarnybų prisvilęs blynas?

P.S. priminsiu, kad ši informacija pasirodė išvakarėse, prieš LR Seimo posėdį, kuriame atsakinėti į mano inicijuotus klausimus, turėjo susikompromitavęs STT direktorius Ž. Bartkus.

P.P.S. vienintelis guodžiantis dalykas, kad pareiškimą parašė man nežinoma moteris, o ne man nežinomas LGBT aktyvistas“, – rašė P.Gražulis.

Primename, kad pirmadienį portalas 15min.lt pranešė, kad 35 metų moteris tikina buvusi apsvaiginta ir išžaginta šių metų kovo 15 dieną, apie 23 valandą Vosyliukų kaime (Trakų r.), Nendrių gatvėje.

„Buvo gautas pranešimas ir yra atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 149 straipsnį. Kol kas šiame tyrime įtarimai niekam nepareikšti, policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes“, – situaciją portalui lrytas.lt komentavo Vilniaus policijos atstovė spaudai Julija Samorovskaja.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder