Palmiros horoskopas vasariui: vienas ženklas galės džiaugtis gyvenimu

Palmiros horoskopas vasariui: vienas ženklas galės džiaugtis gyvenimu

Kai kuriems Zodiako ženklams šis metas gana pasyvus ir energijos kartais trūks, o štai Svarstyklėms jėgų pakaks viskam. Joms tai mėnuo, kai pavyks džiaugtis gyvenimu. 

Avinas (03 21–04 19)

Per pirmas dvi dekadas pasistenkite kuo daugiau nuveikti, nors tai ir nebus paprasta, ypač gimusiems ženklo pradžioje, – Juodasis Mėnulis jau Avine. Vėliau teks veikti neturint pakankamai informacijos, pritarimo tiek namuose, tiek darbe. Vargu ar tuo metu sulauksite pagalbos iš vaikų ar mylimo asmens – veikiau turėsite jiems padėti, tačiau atsiras netikėtų pagalbininkų tarp draugų. Trečią dekadą bus galimybių įgyvendinti seniai rengtą projektą. Mėnesiui baigiantis ims stigti jėgų, daugės kliūčių. Lėtės mąstymas, reakcija, silpnės atmintis. Derėtų viską gerai apmąstyti prieš veikiant. Labiau pasaugokite santykius su tais, kuriuos mylite, – priešiškos jėgos jus gali išskirti.

Jautis (04 20–05 20)

Puiki mėnesio pradžia – per pirmą dekadą pasistenkite sutvarkyti svarbiausius reikalus. Ambicijos lems jūsų piniginės storumą, tad verta pasistengti. Antrą dekadą gali prislėgti atsakomybės našta, užpulti netikėti rūpesčiai veikloje, suirti geri jūsų planai. Nekreipkite daug dėmesio į galimus nesklandumus: svarbiausia nesusipykti su viršininku bei tėvais – kitaip laukite negeistinų permainų. Mėnesiui baigiantis mėginimai rasti kompromisą bus itin sveikintini, nes kils grėsmė išsiskirti su artimu žmogumi, ilgalaikiu draugu arba atsisveikinti su šefu ir eiti ieškoti laimės naujoje darbovietėje. Vasario pabaigoje nepatartina imtis nieko nauja.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pirma mėnesio pusė paskatins leistis į keliones, nuotykius, naujas romantiškas pažintis. Tai bus naudingas metas reikalams tvarkyti, palankus imtis ko nors naujo veikloje. Sudėtingesnis laikas nuo 16 dienos, tada po truputį viskas ims strigti, didėti įtampa, daugėti kliuvinių. Antrą šio mėnesio pusę derėtų atsisakyti rizikingų sumanymų, nesiimti nieko naujo. Nemesk kelio dėl takelio – ši taisyklė bus svarbi ne tik jausmų, bet ir dalykinėje srityje. Trečią dekadą nepatartina planuoti kelionių – tiek pramoginių, turistinių, tiek susijusių su darbu. Mėnesiui baigiantis gali tekti atsakyti už neapdairius pažadus, nuviltus jausmus.

Vėžys (06 21-07 22)

Pirmos dvi dekados – nervų tvirtumo, o trečia – diplomatiškumo išbandymas. Jei apims liūdesys, vykite su draugais pramogauti, pailsėti, susitikite su išmintingu patarėju, jeigu pablogės sveikata – pagelbės sveikatingumo stovyklos, sanatorijos. Trečią dekadą atgausite optimizmą ir pasitikėjimą savimi, padaugės jėgų, tačiau nešvaistykite jų paikai – kovokite ne su priešais darbe ar namie, o su tais, kurie sėdi jumyse. Priešingu atveju mėnesiui baigiantis galite tapti savo iliuzijų visuose gyvenimo reikaluose auka. Trečią dekadą stenkitės labiau kliautis savimi, nes per partnerius galimi kliuviniai – jie nevykdys įsipareigojimų, stabdys reikalo eigą, sudarys kitokių kliūčių sėkmei.

Liūtas (07 23–08 22)

Esate kupini gerų sumanymų, tačiau nesitikėkite, kad juos pavyks vieniems greitai įgyvendinti – daug ką lems jūsų partneriai bei aplinkybės šeimoje, taip pat sutuoktinio problemos. Pasistenkite per pirmas dvi dekadas sutvarkyti kuo daugiau reikalų. Trečia dekada bus naudinga imtis užvilkintų reikalų, tiesa, jei ką nors nauja pradėsite, mažai ką pešite, – viskas strigs, kils naujų rūpesčių. Stenkitės labiau prisiderinti prie keliamų reikalavimų tiek darbe, tiek namuose – gali tekti netgi pakeisti kai kurias pažiūras, atsisakyti malonumų bei įpročių. Trečią dekadą aplinkybės gali priversti pakeisti darbo partnerius ar ieškoti naujo darbdavio.

Mergelė (08 23–09 22)

Pirmą mėnesio pusę norėsite kuo daugiau nuveikti, nors jėgų ir stigs. Beje, galite gauti neblogų pasiūlymų bendradarbiauti iš žmonių, su kuriais kadaise susiejo bendri interesai, veikla. Tuos pasiūlymus verta priimti. Antrą mėnesio pusę, nors ir bus daugiau optimizmo ir jėgų dirbti, darbų tempas ims lėtėti. Trečią dekadą nepersidirbkite: laikas ieškoti talkininkų, stiprinti ryšius su partneriais. Būsite linkę konfliktuoti, kelti nerealius reikalavimus aplinkiniams, nes nesuprasite, ko iš tiesų norite. Tai gali išskirti su kolega, draugu, mylimu asmeniu. Labiau pasaugokite pinigus, turtą, nesiimkite jokių rizikingų finansinių sumanymų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Meilė daro stebuklus, tad naudinga įsimylėti – verta net ir savo sutuoktinį. Tai laikas, kai reikia džiaugtis gyvenimu! Kūrybinio pakilimo metas, palengvinantis neįveikiamą darbų, pareigų naštą. Viską spėsite, viskam pakaks jėgų. Jei nusprendėte namuose daryti remontą – palankus visas mėnuo, tiesa, pirmąją mėnesio pusę būsite kūrybingesni ir išlaidesni, o antrąją – darbštesni, taupesni, nors darbų tempas bus lėtesnis. Trečia dekada labai nepalanki kelionėms – verta likti namie, juolab kad tuo metu namuose gali kilti nenumatytų rūpesčių. Vasario mėnesio pabaigoje gresia neplanuotos išlaidos, nuostoliai, galbūt susiję su užsienio partneriais ar konfliktais darbe.

Skorpionas (10 23-11 21)

Viskas tik į gera: nesvarbu, ar ko nors gausite, ar ne, ar kai kas ateis, ar išeis iš jūsų gyvenimo. Pirmą mėnesio pusę atsitraukite nuo darbų – pasidžiaukite dykinėjimu namie, kaupkite jėgas, brandinkite idėjas būsimam šuoliui kovą. Tai puikus metas kelionei su šeima ar mylimu žmogumi. Trečią dekadą tapsite judresni, smalsesni, jūsų aplinkoje atsiras naujų žmonių ir, ko gero, tai bus į jūsų gyvenimą grįžę seni draugai, pažįstami. Keisis interesų ratas, nors nepatartina atsisakyti esamų pažiūrų – nauji įsitikinimai pakenks. Apskritai tuo metu nesiimkite nieko keisti – tai mėnesiui baigiantis jūsų veiklai gali daryti įtaką, dėl kurios liks tuščia ne tik kišenė, bet ir širdis. Nors tai galbūt irgi į gera – juk viena iliuzija mažiau.

Šaulys (11 22-12 21)

Keblokas mėnuo, kai laimi tik mokantys išgirsti, išlaukti, išjausti ir mylėti – besąlygiškai, nesavanaudiškai. „Skubiai, greit ir čia pat“ antrą mėnesio pusę reikš griūvančius planus, kainuos didelius pinigus ir lagaminą ašarų mėnesio pabaigoje. Tad nepervertinkite savo galimybių – atsargiau įsipareigokite, mažiau žadėkite. Ypač antrą mėnesio pusę bus svarbu nepersistengti, neskubinti įvykių ir prieš apsisprendžiant viską gerai apgalvoti. Vasarį jums padės šeima bei šeimos draugai, seni bičiuliai – tik dažniau su jais tarkitės, prašykite pagalbos. Pirmą mėnesio pusę galimi pokyčiai darbe, o vėliau – partnerystės santykiuose. Nepraraskite orumo, jei išgirsite dalykų, kurie jus žeis. Kol kas nedera rodyti charakterio – tik pribrendus laikui jūsų problemos ims iš esmės spręstis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pirma mėnesio pusė – gana pasyvus metas, kai nederėtų imtis nieko nauja. Daug kas ims keisti nuo 16 dienos – atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Tiesa, seksis, jei nepervertinsite savo galimybių, įtakos, autoriteto bei aplinkinių kantrybės. Apdairiau žadėkite ir nebūkite kategoriški bendraudami trečią dekadą, kitaip sulauksite atvirkštinio rezultato: prarasite gerą užsakymą, paaukštinimą darbe, naudingus partnerius, viršininkų palankumą, tėvų palaikymą, sutuoktinio atsidavimą. Trečią vasario dekadą vėl atsinaujins įtampa dėl bendrų pinigų, įtakos sferų veikloje. Paaštrės meilės santykiai, gali pradėti megztis ir naujas ryšys, bet jis bus be ateities.

Vandenis (01 20–02 18)

Daug nereiškia gerai. Šį gimtadienio mėnesį nevertėtų daug norėti, planuoti, imtis radikalių pokyčių. Išsiaiškinkite, kas jums svarbiausia, be ko negalite gyventi. O svarbiausia – savęs, savo poreikių nepriešpriešinti šeimai, aplinkiniams – bendradarbiaukite, draugaukite. Pirma mėnesio pusė palankesnė, aktyvesnė, tad iki 16 dienos suplanuokite svarbiausius mėnesio darbus. Vėliau bus apribojimų laikas, kai geriau susitelkti tik į būtiniausius darbus, daugiau dėmesio skirti jėgoms atgauti, poilsiui. Derėtų apriboti ir nereikalingą bendravimą. Tiesa, šis laikas palankus ieškoti įkvėpimo, naudos iš dalykų, kuriais kadaise užsiėmėte. Paskutinės dienos nepalankios svarbiems reikalams, finansiniams susitarimams.

Žuvys (02 19-03 20)

Tai atsipalaidavimo, nusiraminimo laikas prieš gimtadienį – baigiami seni darbai, sprendžiamos susikaupusios problemos. Dabar svarbu susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, mokėti protingai pažaboti ambicijas, apriboti norus bei poreikius, ypač darbe. Šis laikas svarbus ir atsikratyti per metus sukaupto balasto. Mėnesio trečią dekadą galite susidurti su dilema darbe arba asmeniniame gyvenime, tačiau ką nors rinktis ne laikas, kol nesulauksite gimtadienio, nes didelė tikimybė, jog jūsų jėga gali būti panaudota prieš jus. Trečią dekadą reikalai strigs, kils finansinių apribojimų. Tuomet nieko naujo nesiimkite, saugokite tai, ką turite.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder