Nausėdų COVID-19 testai – neigiami

Nausėdų COVID-19 testai – neigiami

Prezidentui Gitanui Nausėdai ir pirmajai šalies poniai Dianai Nausėdienei penktadienį atliktų COVID-19 testų rezultatai – neigiami.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC), įvertinęs visas aplinkybes, nusprendė, kad papildomų saugumo priemonių šalies vadovui ir jo aplinkos žmonėms imtis nereikia.

„Prezidento, pirmosios ponios ir sekmadienio renginyje Kryžkalnyje dalyvavusių kelių Prezidentūros darbuotojų koronaviruso testai yra neigiami. NVSC specialistams įvertinus tai, prezidentas ir pirmoji ponia renginyje dalyvavo dėvint kaukes ir laikantis kitų rekomendacijų, informavo, jog jokių papildomų saugumo priemonių jiems imtis nereikia“, – Eltai atsiųstame komentare teigė prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Premjero Sauliaus Skvernelio atstovas Tomas Beržinskas patvirtino, kad koronaviruso testas, atliktas Vyriausybės vadovui, taip pat yra neigiamas.

ELTA primena, kad sekmadienį pirmoji šalies pora lankėsi Kryžkalnyje, Raseinių rajone, vykusiame renginyje, kurio metu buvo atidarytas memorialas, įamžinantis Lietuvos partizanų atminimą. Renginyje Nausėdos kontaktavo su Raseinių rajono meru Andriumi Bautroniu, kuriam penktadienį buvo patvirtintas koronavirusas. Šiame renginyje dalyvavo ir premjeras S. Skvernelis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder