Lietuviai laisvai galės vykti ir į Graikiją

Lietuviai laisvai galės vykti ir į Graikiją

Turistai ir kiti keliautojai iš 29 pasaulio šalių, tarp jų – Lietuvos, nuo birželio 15 dienos galės laisvai vykti į Graikiją - jiems nereikės izoliuotis. Sveikatos tarnybos vykdys atsitiktines kontroles dėl koronaviruso, penktadienį pranešė Graikijos turizmo ministerija.

Šios valstybės yra Lietuva, Vokietija, Austrija, Šveicarija, Albanija, Australija, Šiaurės Makedonija, Bulgarija, Danija, Estija, Japonija, Izraelis, Kinija, Kroatija, Kipras, Latvija, Libanas, Malta, Juodkalnija, Naujoji Zelandija, Norvegija, Pietų Korėja, Vengrija, Rumunija, Serbija, Slovakija. Slovėniją, Čekija ir Suomija.

Sąraše nėra Didžiosios Britanijos – britai kartu su vokiečiais sudarydavo didžiausią poilsiautojų dalį Graikijoje.

Liepos 1-ąją Atėnai vėl vertins epidemiologinę situaciją kitose valstybėse ir atitinkamai į sąrašą įtrauks daugiau šalių, pranešė ministerija.

VE.lt primena, kad Kroatija ketvirtadienį atidarė savo sienas turistams iš 10-ies Europos Sąjungos (ES) šalių. Kroatija siekia gelbėti gyvybiškai svarbų šalies turizmo sektorių, kuriam stipriai smogė naujojo koronaviruso pandemija.

Tarp šių šalių patenka Austrija, Čekija, Estija, Vokietija, Vengrija, Latvija, Lietuva, Lenkija, Slovakija ir Slovėnija, kuriose kovos su koronavirusu rezultatai yra panašiai sėkmingi.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder