Ant Gedimino kalno - D. Trumpo palaikymo akcija

Ant Gedimino kalno - D. Trumpo palaikymo akcija

Šeštadienio vakarą Vilniuje, ant Gedimino kalno, surengta JAV prezidento Donaldo Trumpo  kuris varžosi šalies prezidento rinkimuose, palaikymo akcija.

Pasak pranešimų, raidės ant Gedimino kalno pabuvo tik trumpiau nei valandą.

Kaip portalui lrytas.lt teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato darbuotoja Julija Samorokovskaja, policija buvo atvykusi į įvykio vietą, tačiau taikūs akcijos dalyviai turėjo leidimą organizuoti renginį.

Akcijos organizatoriai išplatino pranešimą:

„Trampo palaikymo akciją padarėme tam, kad parodyti Lietuvos žmonėms ir užsienio lietuviams, jog yra žmonių, kurie palaiko Trampą ir jo politiką. Šiandien didžioji sisteminė žiniasklaida vien tik nepagrįstai ir neargumentuotai šmeižia Trampą, pila ant jo purvus, nors jis yra vienintelis prezitentas bene per 50 metų, nesukėlęs ir nepradėjęs jokio naujo karo, apart taikaus prekybos karo su Kinija, kai jai uždėjo muitus prekių importui, taip amerikietiškos prekės tapo konkurencingos, ir taip JAV vidaus pramonė labai stipriai atsigavo, o JAV bedarbytė atsidūrė rekordinėse žemumose...

Taip pat jis labai sustiprino pasididžiavimą sava šalim, žmonių vienybę, žmonių savigarba tikrai labai pakilo.

Todėl priimtinos Trampo idėjos, Lietuvoje žmonės irgi turi pradėti tikėti į savo valstybę, vėl pakelti galvą ir didžiuotis Lietuva, kad yra Lietuviai, ir mylėti savo Lietuvą, kaip amerikiečiai iš naujo įsimylėjo savo tėvynę.

Jei Lietuvoje alternatyvi politinė mintis net neturi galimybės patekti į nacionalinį transliuotoją, tada ta mintis keliauja ant Gedimino kalno. Už žodžio laisvę, pasaulinę politiką be karų, ir už tai, kad sava šalis svarbiausia, Trump 2020.

P.s. nujaučiu po šios Trampo akcijos Vilnius Pasaulyje išgarsės labiau, nei po G taško nesąmonės.

Pagarbiai,

Kęstutis J. Tamašauskas“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder