Seimo pirmininkė Klaipėdoje piniginės neatvėrė

Seimo pirmininkė Klaipėdoje piniginės neatvėrė

Seimo pirmininkė Irena Degutienė, penktadienį apsilankiusi Klaipėdoje vykstančioje Jūros šventės mugėje, tik čiupinėjo prekes, bet nieko nenupirko.

I. Degutienė kartu su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku trimis varpo dūžiais paskelbė šių metų Jūros šventės Klaipėdoje pradžią. Pirmasis dūžis nuskambėjo suduotas I. Degutienės, antrasis - V. Grubliausko, o trečiąjį dūžį į varpą kartu sudavė Seimo Pirmininkė ir Klaipėdos miesto meras.

Seimo pirmininkė, sveikindama klaipėdiškius ir miesto svečius, sakė, kad šiandien Klaipėdoje ji ypač džiaugiasi matydama vien besišypsančius veidus.

"Man čia labai patinka ir labai džiaugiuosi matydama Klaipėdoje vien besišypsančius veidus. Ir tikiu, kad kartu galime pasiekti, jog Klaipėda taptų tikra jūros sostine", - sakė I. Degutienė.

Seimo pirmininkė pajuokavo, kad nedidelis Lietuvai priklausantis pajūrio ruožas kartais skatina pasvajoti apie galimybę pasiskolinti iš kaimynų kiek daugiau pajūrio, tačiau tuo pačiu paragino džiaugtis ir tuo, ką turime.

"Maža yra ta jūros atkarpa, kurią turi Lietuva. Todėl kartais norėtųsi iš mūsų broliukų latvių pasiskolinti didesnį pajūrio ruožą. Tačiau kartu ir džiaukimės tuo ką turime, nes Lietuvos pajūris yra nuostabus ir nepakartojamas", - sakė I. Degutienė, sveikindama visus Jūros šventės dalyvius ir svečius.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder