Melnragėje virė "Jambo" futbolo aistros

Melnragėje virė "Jambo" futbolo aistros

Jūros šventėje netrūksta ir sportinių renginių - šeštadienį nuo ankstaus ryto Melnragėje karaliavo futbolas. Nors buvo baiminamasi, jog oras paplūdimio futbolo turnyrui bus nepalankus, viskas klojosi tarsi iš natų.

Iš viso turnyre 3x3 "JAMBO" užsiregistravo 50 komandų. Ketvirtą kartą vykusiame turnyre komandos susikovė trijose grupėse pagal amžių: gimę 1993 m. ir vyresni; 1994 m. - 1995 m.; 1996 m. ir jaunesni.

Žaidėjai skirtingose grupėse žaidė bemaž 10 valandų, sukvėpavo šimtus kubinių metrų gryno ir gaivaus vasariško oro, siekdami išsvajoto rezultato nubėgo tūkstančius metrų. Šįkart turnyre sėkmė šypsojosi išradingiausiems ir labiausiai pasitikėjusiems savimi.

Tarp gimusių 1996-aisiais ir jaunesnių stipriausi buvo "Mezgėjai". Jie už nugaros paliko "Tris draugus" bei "Šilalę". Šiek tiek vyresnių futbolo mėgėjų grupėje geriausiai pasirodė komanda su iškalbingu pavadinimu – "Merginų numylėtiniai". Tačiau neabejotinai merginų dėmesio susilauks ir antrąją vietą užėmusios komandos "RIO" bei trečiosios vietos laimėtojų "Gazuoto pieno" futbolininkai. Vyriausių amžiaus kategorijoje nepralenkiami buvo "Snikersai". Už nugaros jie paliko "Kuršius" bei "Nol Zyben" komandas.

"Buvo puikus oras, rungtynėse netrūko gražių akimirkų, pavyko išvengti traumų. Artėjant Europos krepšinio čempionatui visas dėmesys sutelkiamas tik į šią sporto šaką, o didžiajam sporto karaliui – futbolui lieka vis mažiau vietos. Džiaugiuosi, jog tradiciniu jau tapęs futbolo turnyras sutraukia vis daugiau susidomėjusių komandų, matosi ir "etatinių" dalyvių – tai tarsi padėka organizatoriams už sunkų organizacinį darbą. Noriu visų vardu padėkoti rėmėjams už pasitikėjimą mumis", - sakė vienas iš turnyro organizatorių Robertas Šimkus.

Anot R. Šimkaus, idėja patikėjusių rėmėjų sąrašas nemažas. Turnyrui gaivos linkėjo "Kalnapilis", judesio – "Elvitransa", "Kiwi" bei "One nuotykių parkas", žaidimo aistros - "Aistra", vaizdingumo – "Forum Cinemas" bei "Dizaino entuziastai", laisvumo – "Macron", taiklių smūgių - Lietuvos futbolo federacija bei "Smūgis", sportiškumo - "Apelsinas", beprotiškumo - "Red Bull",  garso - "Miau". Idėją skleisdami informaciją palaikė klaipėdietiška dvasia gyvenantys  "Laluna" bei "Vakarų ekspresas".

Rungtynes stebėjo ne tik gausios komandų palaikymo komandos, bet fiziniais kontaktais bei taikliais smūgiais gražėjosi ir pasilepinti saulės voniomis atvykę klaipėdiečiai, miesto svečiai.

Po rungtynių organizatoriai vykdė švaros akciją - valė paplūdimį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder