Į šventę - be automobilių

Į šventę - be automobilių

Jau ketvirtadienį, nuo 18 val., miestas bus pradėtas puošti Jūros šventei. Dėl to bus uždarytos Tiltų ir Turgaus gatvės. O nuo penktadienio ryto dėl vyksiančios mugės bus uždaryta ir Danės gatvė.

Dar neaišku, ar visos Jūros šventės metu bus leistas judėjimas Pilies gatve. Bent jau kol kas eismo ja neplanuojama uždaryti, tačiau jei savaitgalį šioje gatvėje kiltų spūsčių ar kitų problemų, policija pasiliko teisę, atsižvelgiant į situaciją, eismą riboti. Tokiu atveju Pilies gatve važiuotų tik viešasis transportas.

Jūros šventės metu klaipėdiečiai prašomi naudotis viešuoju transportu, siekiant sumažinti automobilių spūstis. Klaipėdiečių bei miesto svečių patogumui, autobusai vežios ilgiau. Pasak VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" direktoriaus Gintaro Neniškio, paskutinis į pietinę miesto dalį vežantis autobusas nuo senojo turgaus pajudės apie 01.50 val. į šiaurinę - 01.20 val.

Taip pat visą naktį važinės maršrutiniai taksi.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymas dėl transporto maršrutų koregavimo jūros šventės metu

VE.lt jau rašė, jog rugpjūčio 1 dieną taip pat bus koreguojamas ir keltų darbas.

Keltai iš senosios perkėlos į Smiltynę plukdys tik iki 17 val. Iš Smiltynės į senąją perkėlą paskutinis keltas pajudės 17.15.

Vėliau keltai žmones į Neringą plukdys tik iš naujosios perkėlos, o iš Smiltynės pusės senosios perkėlos į naująją perkėlą miesto pusėje atplaukę keleiviai į miesto centrą bus nemokamai vežami užsakytais autobusais. Pirmasis autobusas iš naujosios perkėlos pajudės maždaug 18.45 val., paskutinis - 23.45 val.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder