Naujo mados sezono tendencijos, kurių negali praleisti stilinga miestietė

Naujo mados sezono tendencijos, kurių negali praleisti stilinga miestietė

Kiekvienas rudens / žiemos sezonas paskatina į savo drabužinę įnešti gaivumo, atsinaujinti ir keliauti į miestą su nauju polėkiu. Mados žinovai teigia, kad šaltajame sezone karaliaus mėlyna spalva, stiliaus bangą pagaus megztos liemenės ar velvetiniai kostiumai, fašionistos stebins žvejo kepurių interpretacijomis ir nieko keisto, jeigu darbo pokalbiuose žėrės perlai.

Kokios spalvos, drabužiai, medžiagos, papuošalai naujame rudens / žiemos sezone pateks į madingųjų sąrašą? Pataria prekybos centre G9 apsilankiusi stilistė Kamilė Bukauskaitė.

Mėlyna spalva

Karališka mėlyna spalva šiemet neaplenkė nė vienų mados namų. Nuo vakarinės suknelės iki laisvalaikio kostiumo išsisukti nepavyks ir kažką mėlyno teks įsigyti. Be abejo, į pirkinių sąrašą pateks ir mėlynos spalvos akių šešėliai ar blakstienų tušas.

Mėlyna spalva itin tinka paįvairinti makiažą, manikiūrą ar net šukuoseną. Ši spalva ramina bei simbolizuoja stabilumą, pasitikėjimą savimi, išmintį, laikoma naudinga kūnui ir protui.

Tad ar ne laikas taip pamėgtą baklažaninę nagų spalvą iškeisti į labiausiai patinkantį mėlynos atspalvį?

Megzta liemenė

Jeigu reikėtų išrinkti karščiausią 2020-ųjų rudens / žiemos sezono naujieną – tai neabejotinai būtų megzta „senelio“ liemenė. Mados ikonų deriniuose ją galime pastebėti dar net neatvėsus orams.

Sezono pradžioje liemenę derinkite su marškinėliais ir platėjančiomis ar plačiomis kelnėmis. Vėliau ji puikiai derės su „boho“ stiliaus suknelėmis ilgomis rankovėmis bei ilgaauliais batais. Jei ieškote būdų paįvairinti savo biuro garderobą, megztą liemenę derinkite su savo mėgstamais marškiniais ir klasikinėmis kelnėmis.

Laisvalaikio (sportinis) kostiumas

Komfortas mums tampa vis didesniu prioritetu. Todėl nenuostabu, kad sportinis kostiumas šiandien yra dėvimas ne tik sportuojant ar būnant namuose, bet ir stilingose miesto gatvėse.

Sportinis, laisvalaikio kostiumas yra šio sezono būtinas bei itin praktiškas pirkinys, kurį surasite G9 įsikūrusiuose lietuviško dizaino namuose. Tiek kelnes, tiek džemperį galima dėvėti kartu ar atskirai, derinti su kitais drabužiais. Pavyzdžiui, kelnes derinkite su marškinėliais ar oversize tipo švarku, o džemperį su džinsais ir rudeniniu paltu. Stilingiausios sportinį kostiumą gali derinti ne tik prie sportinės avalynės, bet net ir prie aukštakulnių. Nebijokite eksperimentuoti.

Velvetas

Velvetas sugrįžta kiekvieną rudens sezoną. Šiemet jis gerokai pastambėjęs ir prisijaukinęs pastelines spalvas, kurios yra šio sezono topas. Įsigydamos stambaus pastelinio velveto drabužį pataikysite į kelias mados tendencijas vienu šūviu.

Šį sezoną itin madingi velvetiniai kostiumai. Kitas drabužis, kuriam idealiai tinka šis audinys – didesnio dydžio marškiniai, pakeisiantys mėgstamiausią džinsinį švarkelį.

Naujo mados sezono tendencijos © Organizatoriai

Žvejo kepurės interpretacija

„Nesijuok iš mados šiandien, nes rytoj tu tai dėvėsi“, – sako mados išminčiai. Iš pradžių daugybės skeptikų pašaipų sulaukusi „žvejo“ skrybėlė užtikrintai skinasi kelią ne tik į laisvalaikio, bet ir į kasdienį, biuro ar net švenčių garderobą.

Dydžių ir formų variacijos praplečia pasirinkimus įvairaus ūgio bei veido formų pirkėjams, o skirtingos medžiagos ir faktūros suteikia galimybę derinti šią skrybėlę kuriant įvairiausius įvaizdžius.

Odiniai papuošalai

Dirbtinė oda karaliauja jau ne pirmus metus. Tad jau spėjote suprasti, kad tai itin stilingas, tačiau ne visuomet patogus pasirinkimas. Ypač jei su dirbtinės odos papuošalais tenka praleisti visą dieną.

Naujajame mados sezone dėmesys skiriamas toms, kurios nori atrodyti stilingai, tačiau neketina dėl to aukoti komforto. Dirbtinės odos papuošalai, kuriuos surasite G9, pridės pikantišką akcentą tiek prie kasdienių, tiek prie šventinių drabužių derinių.

(Ne)matomi segtukai

Taksi atvyksta už 7 minučių, o plaukai atrodo vis dar ne taip, kaip norisi. Šio sezono madingas sprendimas – „nematomi“ segtukai. Sukurti tam, kad pasislėptų plaukuose, šiemet jie atrasti kaip itin stilinga plaukų detalė.

Pasiruoškite aukso ir sidabro spalvų segtukų – jie derės prie bet kurio pasirinkto įvaizdžio. Susekite jais nepaklusnias plaukų sruogas ir nesivadovaukite jokiomis simetrijos taisyklėmis. Kuo netvarkingiau išsidėstę segtukai ir kuo jų daugiau, tuo stilingiau.

Perlai ir kriauklės

Šiemet perlai buvo nukelti nuo prabangos pakylos ir pradėti derinti ne tik su tauriaisiais metalais, bet ir su bižuterija. Tai suteikia galimybę nesaugoti savo mėgstamiausių papuošalų ypatingoms progoms, o kasdien sau susikurti mažą šventę.

Gera emocinė sveikata

Besirūpindamos savo išvaizda nepamirškite ir savo emocinės būsenos. Juk ir stiliaus pojūtis atsiranda viduje ir išsiskleidžia išorėje. Tad gera emocinė sveikata yra tvirtas pagrindas kuriant savitą ir unikalų stilių.

Nors trumpam pamirškite socialinius tinklus ir paimkite į rankas knygą. Bent 30 min. per dieną skirdamos saviugdai išmoksite atsiriboti nuo išorinio triukšmo ir išgirsti savo vidinį balsą. Jis ir padiktuos – kuris pirkinys atneš daugiau ir ilgiau trunkančio džiaugsmo. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder