Nauja Tomos Jankauskaitės kolekcija įkvėpta Azijos

Nauja Tomos Jankauskaitės kolekcija įkvėpta Azijos

Pasitinkant pavasario-vasaros sezoną prekės ženklo „Studio Toma“ kūrėja Toma Jankauskaitė pristato naują suknelių kolekciją „SS’18“, įkvėptą kelionių po tolimus šiltuosius kraštus. Šįkart dizainerė savo kūrybos gerbėjas kviečia puoštis ne tik suknelėmis, bet ir prie jų derančiais žaismingais rankų darbo auskarais. Juos kūrė drauge su ženklui „Munė design“ atstovaujančia Ramune Bulaukaite.

„Įkvėpimo sėmiausi keliaudama. Ypatingą vaidmenį čia atliko laikas, praleistas Šri Lankoje. Norėjau sukurti lengvą, patogią, spalvingą suknelių kolekciją, kuri rastų kelią į merginų ir moterų spintas. Tų, kurios planuoja atostogas, ruošiasi vasaros šventėms ar tiesiog nori atsinaujinti“, - pasakoja T.Jankauskaitė.

Kolekcijoje - 15 skirtingų suknelių modelių, bet T.Jankauskaitė žada ir daugiau šiltojo sezono naujienų. Dizainerė didelį dėmesį tradiciškai skiria drabužių universalumui, tad derinant skirtingus aksesuarus, švarkus, avalynę galima išgauti vis naujus įvaizdžius. Suknelės siūtos iš praktiškų, šiltu ir karštu oru malonių dėvėti audinių - viskozės, medvilnės, lino, poliesterio - kombinacijų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder