Kuo papildyti kosmetinę 2018-iesiems?

Kuo papildyti kosmetinę 2018-iesiems?

Pasibaigus šventinių vakarėlių bumui, klasiką ir aprangos kodui paklūstančius makiažus galima pakeisti karščiausiomis, kiek maištingomis tendencijomis. Jei jūsų kosmetinėje vyrauja ramios spalvos, panašu, kad galite įsigyti priemonių „išsišokėlių“, sudrumsiančių spalvų ramybę jūsų makiaže. Išlaidauti nereikia, pakanka įsigyti vieną iš išvardytų priemonių ir būsite madinga.

 

Lūpų blizgis ar blizgūs lūpų dažai

Griežti matiniai lūpų dažai po truputį traukiasi, populiarėja blizgūs atspalviai – nuo tamsiai raudonos iki šviesios rožinės. Tad jei jūsų kosmetinėje daugiausia matinių lūpdažių, metas įsigyti bent vieną lūpų blizgį ar blizgius lūpų dažus. Nebūtina pieštuku nubrėžti griežto lūpų kontūro, nes populiarus kiek neišbaigtas lūpų makiažas, tiesiog švelniai ištapšnotas pirštu. Tokios netobulas lūpas, pasak vizažistų, geriausia derinti su kukliu, natūraliai atrodančiu makiažu.

Ryškūs šešėliai

Kūno ar subtilių žemės spalvų šešėlių paletes galite pasidėti į šalį, šį sezoną madingi eksperimentai ir ryškios spalvos. Jei mėgstate išsiskirti ir norite išbandyti karščiausias tendencijas, pakanka įsigyti bent vienus ryškios (mėlynos, žalios, oranžinės, geltonos...) spalvos šešėlius. 

Juodas bei spalvotas pieštukai

Sezono tendencijos sufleruoja, kad akių makiažas reikalauja išlaisvinti vaizduotę. Hitu tapo ne tik ryškios spalvos, bet ir ilgas bei platus akies apvedimas, grafiškos linijos, besidriekiančios per akies voko linkį. Taip akys atrodo išraiškingesnės, didesnės, o žvilgsniui tai suteikia dramatiškumo. Tad pamirškite kompromisus, subtilias bei itin plonas kontūro linijas ir po ranka būtinai turėkite juodą ir kokį nors spalvotą pieštuką. Šį sezoną madinga išryškinti ir pailginti apatines blakstienas bei spalvotas akies kontūras akies apačioje. 

Švytėjimo suteikianti priemonė

Subtilus aukso ar kiek subtilesnis rausvo atspalvio spindesys skruostų viršuje, palei antakio liniją ar vidiniuose akies kampučiuose suteikia žavesio ir žvalumo įvaizdžiui. Tad jei dar nesiryžote išbandyti švytėjimą suteikiančios priemonės, pats metas tai padaryti. Ši tendencija puikiai tiks ir toms, kurios drąsesniems eksperimentams dar nesiryžta. 

Nagų lakas dekoravimui su plonu teptuku 

Šį sezoną madingų spalvų paletė labai plati – nuo pilkų, juodų, tamsiai raudonų ar žalių atspalvių iki metalo spindesio ir nemarių balintos kavos atspalvių. Veikiausiai vieną iš madingiausių spalvų tikrai jau turite savo lentynėlėje, tačiau jei norite būti madinga, įsigykite priemonę dekoravimui, nes šį sezoną madingos subtilios minimalistinės linijos piešiamos ties nago viduriu ar pačioje, palei nago išlinkimą. Taip pat madingi taškai ar apskritimai ir kitoks minimalistinio stiliaus dekoras.

 

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder