Juozas Statkevičius išpeikė pirmosios ponios stilių

Juozas Statkevičius išpeikė pirmosios ponios stilių

Liepos 12-osios su nekantrumu laukė visa Lietuva. Tądien Lietuvai prisiekė naujasis šalies prezidentas Gitanas Nausėda. Nors penktadienį visos akys krypo į išrinktąjį prezidentą, ne ką mažesnis dėmesys buvo skiriamas pirmajai šalies poniai Dianai Nausėdienei.

Kol vieni gyrė išskirtinę moters išvaizdą, kiti jos stiliui nepagailėjo kritikos.

Netylėti nusprendė vienas garsiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius. Gana dažnai replikų žinomiems veidams negailintis kūrėjas socialiniuose tinkluose pasidalijo susirašinėjimu. Stauskaite pasivadinusi moteris vyrui ironiškai pasakojo apie pirmosios ponios drabužį.

„Ponia norėjo šviesą skleidžiančio drabužio! Juokinga! Ne šviesa ir mada, o tamsa ir chaltūra!“, – matomai dizaineriui rašė ji.

Kaip ir įprasta, savo nuomonę J.Statkevičius išdėstė grotažymių pagalba. Reikšdamas požiūrį jis naudojo šias grotažymes: #neprofesionalu, #nevaldo, #formos, #medžiagos, #prastas, #kirpimas, #nesugeba, #patart, #nors žino, kad nesugeba, #bet, #daro, #ir apgaudinėja!, #apmaudu, #nekorektiška, #nesugebi, #nedaryk, #gerbiu pasirinkimą.

Šventinę dieną pirmoji ponia parodė du įvaizdžius. Pirmojoje dienos pusėje Diana vilkėjo balta, Lietuvos menininkų kurta suknele ir puošėsi išskirtiniu papuošalu, padarytu iš gintaro. Svečių priėmimo ceremonijoje ji taip pat rinkosi baltą suknelę. Ši buvo kur kas ilgesnė, padabinta minimalistinėmis detalėmis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder