Išsiilgusius mados naujienų dizaineriai šį savaitgalį kviečia į Palangą –  čia pristatys naujausias kolekcijas

Išsiilgusius mados naujienų dizaineriai šį savaitgalį kviečia į Palangą – čia pristatys naujausias kolekcijas

Naujos mados idėjos ir gyvas bendravimas su mados dizaineriais tampa ypač laukiami šiais metais. Pasirinkusių atostogauti Lietuvos pajūryje, Palangoje, liepos 24-25 d. laukia puikiausia galimybė sutikti ryškiausius dizainerius, kurie ypač daug naujienų  pristatys „Designer Space“ POP-UP.

Šį savaitgalį Palangoje bus galima sutikti išskirtinį mados kūrėjų ratą. „Designer Space“ POP-UP savo naujienas pristatys dizaineriai Lilija Larionova, Egidijus Rainys, Serge Gandžumian, Diana Paukstytė, Indra Dovydėnaitė, Lina Andriukonė, Marius Vepšta  (Vepštadesign), Smiltė Udrėnaitė (In Progress), Aida Milašiūtė (AIMI studija), Between LAB, Oak&Ocean, EvaLore, Aušra Norkutė (Dust Bunnies), Adelė Dagytė (Adelė Dagytė Jewellery), Mantvydas Lasinskas (LAS MAN Jewelry), JUST.In,  Aistishka, Neshkis, Shine In Rain, AMRES ART Batik, Supernormal, Aistis Mickevičius (FUMparFUM/created by Aistis Mickevičius) ir kiti.

Naujos mados kolekcijos

„Designer Space“ POP-UP bendrakūrėjų, dizainerės Lilijos Larionovos nepalaužė net karantinas. Ji ne tik sukūrė ir inovatyviai pristatė savo naują kolekciją šį pavasarį, bet ir dabar kviečia pamatyti savo naują vasaros kapsulę. Plazdantis šilkas, itališkas linas ir įsimenantys Lilijos modeliai kuria vasarišką nuotaiką tiek dalykiniam, tiek laisvalaikio ar proginiam stiliui.

Dar viena naujiena, kurią šį savaitgalį pirmieji galėsite išvysti „Designer Space“ POP-UP Palangoje. Dizaineris Serge Gandzumian čia pristatys naują mini laisvalaikio kolekciją NEW(UN)NORMAL. Ši kolekcija – tarsi priešprieša pandemijos primestam gyvenimo būdui. „Akivaizdu, kad daugelis dabar įvestų trumpalaikių priemonių taps įprasta gyvenime dalimi. Dabar, kaip niekad svarbu išsaugoti savitumą, atsigręžti į save , neplaukti pasroviui. Tai ne tik dėvėjimas, tai asmeninė pozicija“, - teigia dizaineris.

 

Egidijus Rainys šį savaitgalį taip pat pristato naujus vasaros kolekcijos suknelių modelius. Modeliai šįkart universalūs – juk atostogos, - tad dizaineris siūlo sukneles, kurios tinka tiek kasdienai, tiek išeigai, ir renkasi ryškias vasariškas spalvas.

Vasariškus modelius „Designer Space“ POP-UP pristatys ir ekstravagantiškoji dizainerė Diana Paukštytė. Jos vasaros kolekcijos – daug natūralių audinių, forma žaidžiančių laisvų stiliaus sprendimų.

Dėmesys aksesuarams

Prie atviresnio aprangos kodo vasarą dažniau pagalvojame apie išraiškingesnius papuošalus. Jaunosios kartos dizaineris Mantvydas Lasinskas siūlo nebijoti maksimaliai didelio papuošalo, išsiskiriančio ryškia spalva, netradicine forma – jis tikrai padės geriau išryškinti jūsų asmeninį stilių. Mantvydo kolekcijoje – dėmesys aksesuaro spalvai, formai ir dydžiui, kuriuos į bendrą visumą jungia, originaliai derindamas skaidrias ir neskaidrias emales.

Tuo tarpu „Designer Space“ POP-UP atvykstanti juvelyrė Adelė Dagytė siūlo, jog aksesuaras gali tarsi susilieti su dėvinčiojo įvaizdžiu, jautriai jį papildydamas. Minimalizmas su išjaustu subtilumu visuomet yra puikus pasirinkimas vasarą – jis puikiai dera su lengvu drabužių stiliumi ir pajūriui skirtu garderobu.

 

Juvelyrika – kaip kvepalai, kiekvienas turime pajausti ir pamilti iš pirmo žvilgsnio ar prisijaukinti, eksperimentuoti, rinkdamiesi sau ir neįprastą aksesuarą. O kvepalų mylėtojus tikrai nudžiugins galimybė „Designer Space“ POP-UP sutikti vienintelio nišinės parfumerijos prekės ženklo Lietuvoje FUMparFUM kūrėją Aistį Mickevičių.  Dar neatradusių SAVO šios vasaros kvapo, kviečiame nepamiršti, jog Aistis šiai vasarai yra sukūręs specialią mini kvepalų kolekciją, kurioje - trys sodrūs vasariški aromatai:  Lilac (alyva), Neroli (karčiojo citrinmedžio žiedai) ir Angelica (šventagaršvė). Patogi 30 ml pakuotė labai tinka į kelionę, o lengvesnė EDP koncentracija - puikus pasirinkimas šiltajam periodui!

Na, ir žinoma, vasaros neįsivaizduojame be akinių nuo saulės! “Designer Space” POP-UP Palangoje galėsite atrasti naujausius Supernormal akinių modelius. Čia - įdomiausio dizaino šiuolaikiniai akinių rėmai iš hipoalerginio ir reguliuojamo bioplastiko ir naudoja tik aukščiausios kokybės lęšius su apsauga nuo UV spindulių, poliarizaciją ir mėlyną šviesą blokuojantį filtrą, akiniai gali būti pritaikyti ir receptiniams lęšiams.

Mados kūrėjai pakvies naujai pažvelgti ir į iš pirmo žvilgsnio įprastą aksesuarą – skarelę. Iš rankomis tapyto šilko AMRES ART Batik aksesuarus kurianti dizainerė Monika Stauskytė įsitikinusi, jog skarelės gali būti rišamos labai įvairiai – į plaukus, rankinę, netgi ant rankos. Skarelė ant kaklo – labiau šaltojo sezono akcentas, vasarą dažniausiai norime kuo atviresnių drabužių, tad skarelei galima surasti naujų užrišimo būdų – jie suteiks jūsų stiliui individualumo.

Mada su istorija, gyvu bendravimu ir kūrybine nuotaika

„Designer Space“ POP-UP bus galima išvysti ne tik vyriškų ir moteriškų drabužių kolekcijas, bet ir naujus rankinių, batų bei vaikiškos mados modelius. Čia pristatomi darbai išsiskiria savo asmenine istorija, kūrybine mintimi, kurią realizavęs dizaineris gali renginyje padėti prisitaikyti prie asmeninio stiliaus, atrasti naujų stiliaus sprendimų.

Liepos 24 d. 18.30 val. “Designer Space” POP-UP pakvies ne tik mėgautis mada, bet ir.... šokti SALSĄ!! ATVIRĄ Salsos pamoką praves SALSOS KONKURSŲ dalyvis ir nugalėtojas Vidmantas Kirklys.

Kūrybinę renginio nuotaiką papildys naujo kraftinio kokteilių baro Gosh kuriami kokteiliai, gaivusis mineralinis vanduo „Birutė“, natūralių vaisių kokteiliai „Skanovė“, kvapnioji kava „Lavazza“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder