G. Gurevičiūtė ir T. Rimgaila: apie pavasario stilių ir širdį

G. Gurevičiūtė ir T. Rimgaila: apie pavasario stilių ir širdį

Pagaliau už lango šiltas ir saulėtas pavasaris! Tai puikus metų laikas atsinaujinti drabužinę ir įsileisti naujų mados vėjų. TV laidų vedėjai Gintarė Gurevičiūtė ir Tadas Rimgaila tapo parduotuvių tinklo „Denim dream“ veidais.

  Pramogų pasaulio atstovai fotosesijoje demonstruoja pavasariškus drabužių derinius. Galbūt šie pavyzdžiai taps įkvėpimu ieškant savojo stiliaus?

Svarbiausia patogumas ir kokybė

Renkantis kiekvienai dienai skirtą aprangą, G. Gurevičiūtei svarbiausia yra patogumas. Judesius varžančiais drabužiais moteris puošiasi tik progoms. Fotosesijos modeliui itin svarbu kokybė: geras audinys, tvarkingas pasiuvimas, o išskalbus drabužis neturi prarasti formos.

Kurdama savo stilių, G. Gurevičiūtė nepersistengia ir nesirengia taip, kad po penkerių metų žvelgdama į nuotraukas sau atrodytų juokingai. Todėl nuo galvos iki kojų apsirengti pagal karščiausias mados tendencijas jai nėra būdinga.

„Stengiuosi rengtis ne madingai, bet stilingai. Renkuosi elegantiškus drabužius su madingomis detalėmis. Puikiai žinau, kas tinka man ir mano figūrai. Todėl apranga stengiuosi išryškinti savo privalumus ir paslėpti trūkumus. Neatsilieku nuo mados tendencijų, tačiau aklai jomis nesivadovauju.

Pasirenku tai, kas tinka mano amžiaus moteriai, propaguojamam gyvenimo būdui“, – pasakoja Gintarė, atsižvelgianti į šį sezoną madingas spalvas, formas ir detales.

Madingiems drabužiams neišlaidauja

G. Gurevičiūtės širdį šį sezoną užkariavo drąsios, ryškios spalvos, trumpi marškinėliai, derinami su kelnėmis paaukštintu liemeniu. Moteris įsitikinusi, kad net ir putlesnių formų mergina taip apsirengusi jausis liekna kaip smilga. „Šiam pavasariui nusipirkau kelis „oversized“ dydžio švarkus, skirtingų raštų dviratininko stiliaus tamprių. Pagaliau oras atšilo, galėsiu išsitraukti iš spintos šiuos drabužius ir jais puoštis“, – šypsosi gražuolė.

Moteris neišlaidauja šiandienines mados tendencijas atspindintiems drabužiams. Kur kas mieliau didesnę pinigų sumą skiria drabužiams, pagamintiems iš šilko ar kašmyro. Taip pat moteris renkasi brangias ir kokybiškas rankines, gerą avalynę.

Pirmenybė – patogiems džinsams

Paklausta, kuris fotosesijos drabužių derinys G. Gurevičiūtei patiko labiausiai, ji teigė visuomet puikiai besijaučianti vilkėdama džinsinius drabužius. Vakarui Gintarė mielai rinktųsi prigludusį kūno spalvos kostiumėlį: „Nors šis drabužis gana atviras ir aptemptas, tačiau nevaržo judesių, puikiai paslepia tai, ką norisi paslėpti, ir paryškina seksualumą.“

Drabužių fotosesija vyko Tolimaisiais Rytais dvelkiančiame interjero salone. G. Gurevičiūtė Balio saloje svečiavosi du kartus. Abi viešnagės vyko moters gimimo dienos proga. „Man ši vieta yra ypatinga ir sukelia vien teigiamus prisiminimus ir emocijas. Į ją ketinu sugrįžti ir šiais metais“, – atostogų planais dalinasi laidų vedėja.

Stilių diktuoja nuotaika

T. Rimgaila savo išvaizdai skiria nemažai dėmesio. Vyras mėgsta įsigyti naujų, gražių, kokybiškų drabužių, o aprangos stilių labai dažnai padiktuoja nuotaika. Vienas mėgstamiausių T. Rimgailos drabužių – odinė striukė. Ją galima priderinti tiek prie klasikinio, tiek prie laisvalaikio stiliaus.

„Pinigų gražiems rūbams tikrai gaila, tačiau norisi gražiai atrodyti ir gerai jaustis. Esu renginių vedėjas, todėl turiu keturis gerus, itin kokybiškus kostiumus. Jie tikrai nemažai kainuoja. Drabužius išsirenku pats – žmona tik įvertina mano pasirinkimus. Dažniausiai mūsų nuomonės sutampa“, – juokiasi žinomas vyras.

Fotosesijoje T. Rimgaila pristatė laisvalaikui skirtus drabužių derinius. Nuotraukose – net keli mados tendencijas atspindintys bomberiai, tiksiantys prie įvairių spalvų džinsų. Pavasaris neįsivaizduojamas be ryškiaspalvių džemperių, papuoštų logotipais ir užrašais. Žinomas vyras teigė, kad mielai įsileidžia šio pavasario tendencijas į savo spintą. Tiesa, yra vienas drabužis, su kuriuo T. Rimgailos tikrai nepamatysi. Tai – treningas, šiuo metu itin madingas drabužis.

„Mano stilius gan konservatyvus ir ne visos tendencijos man yra suprantamos. Laisvalaikio stilius man yra džinsai, palaidinė, džemperis, bet tikrai ne treningas. Labai patinka „bomber“ stiliaus striukės, spintoje turiu jų net tris. Tai lengvas, stilingas, patogus drabužis“, – pasakoja fotosesijos modelis.

Praėjusiais metais T. Rimgaila buvo išrinktas stilingiausiu Lietuvos vyru. Taip nusprendė interneto vartotojai, balsuodami Vyrų mados savaitės surengtoje apklausoje. Tadas juokėsi nežinantis, kodėl būtent jis pelnė šį titulą. Vyras mano, kad renkantis konservatyvius drabužius ir neiššaukiantį stilių, niekada neprašausi pro šalį. „Žmonės mėgsta laiko patikrintą klasiką“, – įsitikinęs T. Rimgaila.

Svarbiausia yra individualumas

Fotosesijos stilistė Kamilė Bukauskaitė teigia, kad pavasario/vasaros drabužių kolekcijos kviečia atskleisti skirtingas asmenybės puses. Stilių skirstymas jau praeityje – šiandien įtakingiausių mados ikonų įvaizdžiuose karaliauja įvairių subkultūrų deriniai.

Stilistė pastebi, kad niekur nedingo moteriškumas ir elegancija. Gėlių raštai, kimono arba prigludusio silueto formos tiks toms, kurios mėgsta palikti neišblėstantį įspūdį, o sustiprinti jį padės klasikinių spalvų aukštakulniai.

„Visų svarbiausia yra individualumas. Ieškantiems laisvumo, šiemet siūlau išbandyti batikos raštais margintus drabužius ir sportinius drabužius primenančius siluetus. Sveikas gyvenimo būdas jau nebe siekiamybė, o piką pasiekusi tendencija.

Nenuostabu, kad ir mados pasaulis kviečia rinktis trumpas palaidines, sagstomas kelnes ir kitus drabužius, atskleidžiančius jūsų sporto rezultatus“, – pasakoja K. Bukauskaitė.

Modelių makiažu pasirūpino grožio studijos „Studio M“ savininkė, viena geriausių šalies vizažisčių Milita Daikerytė. Šukuosena – minėtos grožio salono plaukų stilistės. Nuotraukas įamžino mados fotografai Nerijus ir Gintarė. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder