Šventės Palangoje: idėjos nuo mergvakarių, klasės susitikimų iki vestuvių

Šventės Palangoje: idėjos nuo mergvakarių, klasės susitikimų iki vestuvių

„Tai milijono vertos emocijos. Taip jau yra – žmogus tiesiog nori būti prie jūros, tai tarsi pakylėjimas vienu laipteliu aukščiau. Šiandien Palanga suteikia gerokai daugiau galimybių, nei jų buvo anksčiau. Tai – viena iš geresnių vietų švęsti“, – sako renginių organizatorė Evelina Aleksandravičė, kalbėdama apie vestuves  Palangoje.

Tačiau ne tik. Pasak svečių namų „Melt“, esančių Palangos vasaros parke, vadovės Laurinos Kuprytės, pajūrį įvairioms progoms renkasi ne tik jaunavedžiai.

Vietą čia atranda švenčiantys gimtadienius, jubiliejus, mergvakarius, bernvakarius, krikštynas ar net – klasės susitikimus.

Pastaruoju metu sulaukiame labai daug užklausų dėl įvairių progų. Žmonės nori atvažiuoti prie jūros, čia švęsti, likti kitą dieną ir kartu geras emocijas sukurti visiems savo svečiams. Palanga šiandien išties keičiasi ir modernėja, todėl pasiūlyti turime ką.

Žmones žavi tai, kad mūsų svečių namai yra įsikūrę prie pat Palangos tilto. Be to, teikiame ne tik apgyvendinimo paslaugas – greta įsikūręs restoranas PJAZZ, kuris siūlo maitinimo paslaugas bei tampa erdve pačiai šventei. Ir visiškai nesvarbu, ar ji – maža, ar didelė. Vietos čia užtenka ir gausiam būriui žmonių”, – apie vestuves Palangoje kalbėjo svečių namų vadovė.

Naujas švenčių tradicijas, veiklas, erdves siūlantis prie pat Palangos tilto įsikūręs vasaros parkas draugiškas ir vaikams, o tai – itin patrauklu su mažamečiais atvykstančioms šeimoms.

Įvairius šventinius renginius bei asmenines šventes organizuojanti E. Aleksandravičė sako, kad keičiasi renginių formos ir tradicijos. Žmonės nebenori būti tik žiūrovais: jie nori dalyvauti.

Labiausiai besikeičiančios tradicijos pastebimos bendraujant su jaunavedžiais bei planuojant vestuves.

„Laikas, kai jaunavedžiai ir jų svečiai nori tik stebėti renginio vedėją, praeina. Juos domina interaktyvūs žaidimai, įsitraukimas, o pagrindinė žinia: žmogus, išėjęs iš renginio, nori išsinešti iš jo daugiau. Tai – ir emocijos, ir naujos patirtys, ir nauji žmonės“, – kalbėjo pašnekovė.

Patys jaunavedžiai neapsiriboja tik fotosesija prie jūros: pajūryje jie nori atšvęsti savo vestuves, čia pasikviesti svečius.

Tačiau, sako E. Aleksandravičė, jaunuosius taip pat žavi ir nuotraukos bei jose užfiksuotos emocijos: tai – šokinėjimas po atviru dangumi, kasdien ta pati, bet kitokia jūra, pagaliau – naujos erdvės ir veiklos.

„Važiuojame net į dviračių žygius. Tuo pačiu nėra sumenkinamos ir senos tradicijos. Tarkime, jaunųjų pasitikimas su duona ir druska. Tai jaudina“, – sakė renginių organizatorė.

Savo vestuvėms Palangą ir svečių namus „Melt“ pasirinkę klaipėdiečiai Jurgita ir Arnas Juknos sako, kad kartu su jais Palangoje šventė ir apie penkios dešimtys svečių.

„Palangoje nuolat lankydavomės visus metus. Didelį įspūdį paliko Palangos bažnyčia, kunigai ir jų mišios. Vaikštinėdami po Palangą ieškojome, kur galėtų apsistoti mūsų svečiai ir radome jaukų, šiuolaikišką ir patogų viešbutį šalia jūros „Melt“. Rezervavę kambarius gavome pasiūlymą kreiptis į PJAZZ restoraną, esantį greta, dėl šventinės vakarienės. Taip viskas įgavo pagreitį“, – sakė jaunavedžiai.

Nors patys sutuoktiniai yra klaipėdiečiai, tačiau maždaug pusė svečių į Palangą atvyko iš Vilniaus.

“Jiems patiko apsilankyti pajūryje, o mums liko patys geriausi įspūdžiai ir prisiminimai.  Po vestuvių fotosesija vyko Birutės parke, iš kurio mus paėmė viešbučio suorganizuotas traukinukas.

Buvo pasiūlytas laikas ir atrakcionų parke, bet kadangi tą dieną lijo, tai pramogos buvo atšauktos. Net nepastebėjome, kaip prabėgo laikas ir atėjo rytas. Kuo geriausi atsiliepimai ir įspūdžiai”, – apie savo vestuves Palangoje pasakojo klaipėdiečiai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder