Juodasis Mėnulis keičia poziciją - griebs už ragų Jaučius

Juodasis Mėnulis keičia poziciją - griebs už ragų Jaučius

"Tesaugo Dievas nuo bado, nes jo akivaizdoje mumyse prabunda žvėris", - meldžia astrologai ir įspėja, kad vakar Juodajam Mėnuliui arba Lilit perėjus į Jaučio ženklą, žmonių laukia nauji išbandymai susiję su materija, pinigais, turtu, maistu.

Pažymėtina, kad Juodasis Mėnulis nėra materialus dangaus kūnas, o fiktyvi planeta, susijusi su Mėnulio orbitos apogėjumi (arba Mėnulio orbitos tašku, labiausiai nutolusiu nuo Žemės). Astrologijoje jis siejams su tamsiąja prigimties dalimi, labiausiai priklausoma nuo karmos, paklydimų, labiausiai sąlygota aplinkos įtakų, pagundų, ydų.

Klaipėdietė astrologė Violeta Liaugminienė pastebėjo, kad iki vakar dienos Avino pozicijoje buvęs Juodas Mėnulis pasireiškė itin ryškiais agresijos, jėgos proveržiais. "Policijos susirėmimai su protestuojančiais dėl konstitucinių teisių suvaržymo Vokietijoje ir kitose Europos šalyse, BLM riaušės, deginamos parduotuvės, plėšimai ir net žudymai Niujorke, Sietle, Portlande, Čikagoje. Jų atgarsiai atsirito iki Europos. Sprogimas Beirute. Prasidėjęs karas Kalnų Karabache, kuris gali peraugti į trečiąjį pasaulinį karą. Na, lieka tikėtis, kad tie neramumai nuslūgs", - vardijo astrologė ir pridūrė, kad per 26 darbo metus dar niekada nematė tiek baimės, nerimo žmonių gyvenimuose, skyrybų, darbo problemų, ligų.

"Gobšumo demonas skatins taupyti ne iš sąmoningumo pozicijos, o iš baimės pozicijos. Galimas pinigų nuvertėjimas arba pinigų reforma. Todėl dabar geriausias laikas investicijoms, ypač į žinias, mokslus. Svarbu suvokti, kad materialios vertybės turi būti tik priemonė dvasios ir sielos realizacijai.

Reikėtų vengti tiek gobšumo, tiek skurdo baimės, nes skurdo baimė pritraukia ir padidina skurdą. Nepamirškite, jei užsidaro vienos durys, atsiveria langai. Ieškokite naujų galimybių", - ragino astrologė V. Liaugminienė.

Astrologė Loreta Stonkutė taip pat pažymi, kad prasidėjo toks laikas, kai už grašį žmonės bus pasirengę elgtis labai negražiai. "Dabar padės tik Skorpiono principas transformuotis ir nebijoti prarasti. Tie, kas trokšta revoliucijų, dabar gali sukilti, nes jos bus sąmoningos ir konstruktyvios. Jeigu norite savo gyvenime ką nors keisti, dabar pats laikas imti jautį už ragų ir nugalėti visus prisirišimus bei stereotipus", - linkėjo astrologė.

Karminė bausmė, anot astrologų, žmogui dažniausiai smogia netikėtai, ypač pasireiškia sveikatos problemomis. Juodajam Mėnuliui viešint Jaučio ženkle jautresnė gali būti gerklės sritis nuo smakro iki pečių. Rekomenduojama skirti dėmesio endokrininei sistemai, skydliaukei. Didelės įtakos bendrai savijautai bei sveikatai turės maistas.

Jaučio ženkle Lilit išbus devynis mėnesius iki 2021 07 18. Anot astrologų, tai bus karminio apsivalymo periodas tiems, kas gimę po Jaučio ženklu, ir tiems, kurių gimimo metu Juodasis Mėnulis buvo Jaučio pozicijoje, t.y. gimusiems šiais laikotarpiais: 1941 03 08 - 1941 12 02, 1950 01 12 - 1950 10 08, 1958 11 17 - 1959 08 14, 1967 09 22 - 1968 06 18, 1976 07 27 - 1977 04 24, 1985 06 01 - 1986 02 27, 1994 04 07 - 1995 01 02. Ypatingas šis periodas bus ir Liūto, Skorpiono, Vandenio ženklo atstovams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder