Darykite šiuos dalykus prieš miegą ir jūs pabusite pilni energijos

Darykite šiuos dalykus prieš miegą ir jūs pabusite pilni energijos

Iš tikrųjų jūsų diena prasideda nuo vakaro…

Jūsų diena prasideda praėjusį vakarą. Paeksperimentuokite su sekančiais dalykais prieš užmigdami.

Išvalykite savo protą

Kiekviena nauja diena pripildo mūsų protą didžiuliu minčių, idėjų, problemų ir istorijų srautu, pasikartojančiu vėl ir vėl.

Išvalykite savo protą prieš miegą. Leiskite visam tam išnykti, tuo pačiu atsikratydami naktinių apmąstymų ir nemigos.

Išbandykite šiuos pratimus:

– Užrašykite savo mintis prieš miegą.

– Pakalbėkite su savo partneriu apie tai, kaip praėjo jūsų diena.

– Pažiūrėkite kokį nors kvailą telešou.

Ypač man patinka trečias punktas.

Ši laida nesuteikia man jokio prasmingo krūvio. Man nėra ko iš jos pasimokyti, ir mane mažai domina tai, kas vyksta ekrane. Toks absoliutus smegenų atjungimas puikiai padeda išvalyti protą.

Atsipalaiduokite

Kad pasiruoštumėte miegui, iš pradžių jums reikia truputį atsipalaiduoti. Prisėskite, pailsėkite, padrybsokite ant sofos, pagulėkite ant grindų, įsitaisykite lovoje ar išsirinkite savo būdą atsipalaiduoti.

Kažkuria prasme atsipalaidavimas prieš miegą numato proto perėjimą į ramią būseną. Visi mes turime kažkokį užsiėmimą, kuris padeda nuimti įtampą. Užsiimkite tuo prieš miegą.

Išsimaudykite po karštu dušu

Dušas prieš miegą yra puikus būdas atsipalaiduoti. Svarbus tik laikas, kurį jūs praleisite vienumoje su vandeniu, tekančiu visu jūsų kūnu. Vandens garsas ir judėjimas suteikia meditacinį efektą, kurio mokslas negali paaiškinti.

Nustokite valgyti prieš miegą

Valgyti prieš miegą – bloga idėja. Jūsų kūnui reikia poilsio, tai liečia ir skrandį.

Leiskite organizmui atsipalaiduoti ir atsisakykite vėlyvų užkandžių.

Leiskite laiką kartu su partneriu

Laikas, praleistas su mylimuoju ( arba artimais žmonėmis, jei jūs neturite partnerio), tai būdas pajusti ryšį su kitu žmogumi prieš miegą.

Dieną mes leidžiame labai daug laiko kalbėdami telefonu ir prieš kompiuterio ekraną, pamiršdami, kad pasaulyje egzistuoja dar ir žmonės. Klausinėjimai, kaip praėjo kažkieno diena, padeda atitraukti dėmesį nuo savęs, o tai dar vienas būdas išvalyti protą.

Nuraminkite savo baimes

Mintys, pilnos pergyvenimų, neleis jums užmigti, versdamos smegenis dirbti. Tačiau miegodami problemų neišspręsite. Puiki idėja bus priimti savo pergyvenimus ir bandyti juos nuraminti iki rytojaus ryto, naktį negalvojant jokių veiksmų planų.

Pagalvokite apie viską, ko jūs pasiekėte

Mintyse vardijant visus savo šiandienos pasiekimus jums atsiranda pasididžiavimo jausmas, kas suteikia prasmės nugyventai dienai. Visos jūsų kovos tampa pateisintos, ir šita mintis puikiai atpalaiduoja protą prieš miegą.

Kasdien mes pasiekiame daug dalykų, tai gali padėti jums pasiruošti rytdienai.

Neikite į socialinius tinklus prieš miegą

Viskas, ko reikia garantuotai nemigai – tai perskaityti kokį nors atsitiktinį komentarą arba sulyginti savo pasiekimus su svetimais. Kai kalba eina apie socialinius tinklus, visada yra noras perskaityti dar vieną postą, palikti dar vieną komentarą, sužinoti daugiau apie dar vieną autorių, perskaityti dar vieną įdomų faktą arba susipažinti su dar viena galimybe.

Lankymasis socialiniuose tinkluose prieš miegą verčia smegenis pereiti milijonus mylių per valandą, o tai tiesioginė priešingybė poilsiui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder