5 mūsų močiučių paslaptys, kaip būti laimingai santuokoje

5 mūsų močiučių paslaptys, kaip būti laimingai santuokoje

Mums atrodo, kad apie santykius su vyrais žinome viską, o psichologijos straipsniai ir knygos padės mums teisingai kurti santuoką. Šalia to, mus gali praversti laiko patikrinti močiučių patarimai, kaip išsaugoti meilę ir abipusę pagarbą per daugybę metų.

1. Reikia ieškoti jautraus ir gero žmogaus. Į ką mes kreipiame dėmesį susipažindamos per pirmą pasimatymą? Paprastai į potencialaus kandidato į partnerius išvaizdą, pajamas ir socialinį statusą. Iš tikrųjų reikėtų stebėti, kaip jis elgiasi su žmonėmis, pavyzdžiui, su padavėjais ar degalinės operatoriumi. Šis elgesys gali jums labai daug atskleisti.

2. Užsiimkite tuo, kas jums patinka, ir suraskite giminingą sielą. Šio patarimo prasmė – neverta jaudintis dėl to, kad kurį laiką galite būti be poros, o partnerio reikia ieškoti su panašiais interesais, polinkiais ir laisvalaikio pomėgiais.

3. Į pasimatymą turi kviesti vyras. Paskutiniuoju metu vyrai pasidarė infantilūs ir nepasitikintys savimi, o moterys vis dažniau ima iniciatyvą į savo rankas. Tai – neteisinga. Jeigu norite nueiti į pasimatymą su patikusiu jums vaikinu, paskatinkite jį tam neįkyrių flirtu.

4. Jūsų santykiai liečia tik jus du. Nesistenkite viešinti savo jausmų ir emocijų, aprašydami kiekvieną žingsnį socialiniuose tinkluose ir dalydamiesi laimingais momentais su aplinkiniais.

5. Santykiai – tai kompromisas. Kartais jo pasiekti būna visai nelengva. Idealių žmonių nebūna, todėl reikia leistis į kompromisus, taikstytis su trūkumais ir ieškoti bendrų interesų su artimu žmogumi, kitaip santarvės santykiuose nepavyks pasiekti.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder