Diena Palangoje su dviračiais: pristatome Jums maršrutą ŠEIMAI!

Diena Palangoje su dviračiais: pristatome Jums maršrutą ŠEIMAI!

Neretai tėvai, atvykę į Palangą su vaikais, be paplūdimio pramogų neranda ką veikti, kur nueiti ir ką pamatyti. Pasirinkimas didelis, tačiau kaip išsirinkti tinkamiausią?

Siūlome Jums išsinuomoti dviračius ir visą dieną pramogauti aplankant būtent tas vietas, kuriose ir jaunas ir senas ras ką pamatyti. Tad pristatome Jums maršrutą šeimai.

Kelionę pradėkite nuo Palangos vasaros parko, kurį galima vadinti tikru vaikiškų pramogų rojumi. Jame galite rasti batutus, kliūčių ruožą, mini golfą, laipynę mažiausiems, lynų trasą medžiuose, mašinėles ir karuselę. Pramogų čia gali rasti įvairaus amžiaus poilsiautojai. Palangos vasaros parke vaikai gali praleisti visą dieną ir pažadame, jog čia ji tikrai neprailgs!

Šalia parko galite rasti dviračių nuomos punktą (J. Basanavičiaus g. 43), kuriame galite išsinuomoti dviračius ir pradėti kelionę. Važiuokite nuostabiaja meilės alėja, kuri yra puikiai pritaikyta dviračiams. Pasigrožėkite gamta ir pasiekę Vydūno alėją sukite į kairę, važiuokite kol pasieksite S. Daukanto gatvę. Ten rasite lietuviškų pasakų parką. Šis parkas lankytojus, o ypač vaikus vilioja itin jaukia aplinka, žaismingomis skulptūromis, kurios dar ir... kalba! Ties kiekviena skulptūra įrengta informacinė lentelė, kurioje galite pasaką perskaityti, arba, nuspaudę specialų mygtuką, ją išgirsti. Pasaka sekama Ingos Valinskienės balsu.

Aplankę ir paskaitę ar paklausę pasakų galite keliauti toliau. Grįžkite į S. Daukanto gatvę, važiuokite iki J. Simpsono gatvės ir važiuokite į dešinę. Važiuodami po dešine puse pamatysite Palangos skulptūrų parką. Jame galite pasivaikščioti ar pažaisti šachmatais. Pasivaikščiojus parke siūlome aplankyti muzikinį fontaną, esantį Vytauto ir Jūratės gatvių sankirtoje. Šis fontanas, pagal pakeliamo vandens čiurkšlę yra galingiausias visoje Lietuvoje. SMS žinute galima užsisakyti norimą kūrinį iš specialaus sąrašo ir tuomet, pagal jūsų pasirinktą melodiją, fontanas Jus nustebins muzikos, šviesos ir vandens šokiu. Tiesa, įspūdingiausiai jis atrodo naktį.

Jeigu esate nusiteikę pavažiuoti šiek tiek tolėliau – Šermukšnių gatvėje Jūsų laukia Vaikų parkas. Ši vieta itin patinka mažiesiems. Parkas įsikūręs pušynų apsuptyje, greta dviračių tako. Visomis šio parko pramogomis vaikai gali džiaugtis nemokamai, o tai yra iki 7 metrų aukščio spalvingi žaidimų įrenginiai, karstyklės, supuoklės ir karuselės įvairiausio amžiaus vaikams. Teritorija yra aptverta, stebima vaizdo kamerų, parkas apšviestas, tad vaikams čia tikrai saugu. Išsikrovus ant karstyklių siūlome užbaigti savo kelionę ir aplankyti visiškai šalia esančią Baltijos jūrą. Koordinates Jums pakuždės jūros ošimas.

Praliminarus atstumas – 4 km. Kelionės trukmė priklauso nuo laiko, kurį praleiste pramogaudami. Skirkite dieną šeimai ir praleiskite ją aktyviai kartu su Kurortų pramogomis!

Daugiau maršrutų galite rasti internetiniame tinklapyje www.kurortupramogos.lt , dėl dviračių nuomos ir jų rezervacijos kreipkitės telefonu +37069992580.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder