Žinomi žmonės karantine dalijasi šmaikščiais vaizdo įrašais: linksmybės, sportas ir namų ruoša

Žinomi žmonės karantine dalijasi šmaikščiais vaizdo įrašais: linksmybės, sportas ir namų ruoša

Pirmadienį Vyriausybei Lietuvoje paskelbus karantiną, visuomenė leidžia laiką namuose. Ne išimtis ir žinomi Lietuvos žmonės. Socialiniuose tinkluose jie dalijasi ne tik šmaikščiais kasdienybės kadrais, bet ir įvairiais patarimais. 

Instagrame įžymybės įamžina ne tik tai, ką valgo, bet ir kaip leidžia laisvą laiką. Mantas Katleris socialiniame tinkle pasidalijo nuotaikingu vaizdo įrašu. Jame komikas nusifilmavo su savo sužadėtine Aiste Kabašinskaite. Pora šoka pagal populiarios grupės „Bon Jovi“ dainą „You give love a bad name“. Nuotaikingas vaizdo įrašas sulaukė nemažai teigiamų sekėjų reakcijų ir komentarų.


„Pasiilgom labai labai“, ­­­– komentavo Mantas Stonkus. „Nerealiai! Bet man pažiūrėjus pirmas klausimas iškilo ­­­– o iš kur gitaras gavot?“, „Mantelis su Aistės koža matomai“, „Nors kažkas pakėlė natūraliai nuotaiką! Šaunuoliai“, ­­­– po vaizdo įrašu rašė internautai.

Pradžiuginti savo sekėjus nusprendė ir M. Stonkus. Žinomas vyras nufilmavo komišką vaizdo įrašą, kuriame vaidina „desperatišką influencerį“. „Life hack, arba desperatiškas influenceris“, ­­­– taip vaizdo įrašą pavadino M. Stonkus. 


„Ir aktoriai dirba is namų“, „Tai kaip tos arbatos pasidaryt, taip ir nesupratau“, „Viskas bus gerai, Stonkau. Nepanikuok“, ­­­– komentavo sekėjai. 

Tai ne vienintelis karantino metu nufilmuotas M. Stonkaus šmaikštus vaizdo įrašas. Prieš porą dienų žinomas vyras pasidalijo įrašu „Kaip save motyvuoti sportui?“. Jame jis komiškai rodo, kokius pratimus galima atlikti namuose ir kaip neprarasti motyvacijos.


Tinklaraštininkė Ieva Swan instagrame pasidalijo nuotrauka, kaip tvarko savo spintą. Moteris sako, jog laiką namuose stengiasi išnaudoti produktyviai. 

„Aš kaip ir dauguma kitų merginų/moterų vakar irgi prasikuopiau savo spintą ir maximaliai ją išsivaliau. Sakydama maximaliai išsivaliau turiu omenyje ne tik dulkių šluostymą, tačiau atrinkau ir rūbus, aksesuarus, batus, kurių jau tikriausiai nebeužsidėsiu, o kaupti tam momentui kažkada aš labai nemėgstu. Neslėpsiu, rūbų turiu daug ir galima būtų juos bandyti kaupti, bet jeigu jau langus valau namie, spintos pravalymas taip pat gali būti į naudą. O jūs ar jau spėjote susitvarkyti savo spintas?“, - instagrame rašė moteris.


Ineta Puzaraitė-Žvagulienė instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jos vyras Ąžuolas Žvagulis rodo jų auginamus viščiukus ir ančiukus. „Mes laukiamės ir vėl su Ąžuolu Žvaguliu. Šį kart viščiukų ir ančiukų. 15 dienų iš 20...o kaip juda! Žodžiu, karantino metu bus ką veikti“, - rašė žinoma moteris.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder