Varšuvoje koncertavusi Pink priminė, kad yra kilusi iš Lietuvos: sulaukė ir dovanų

Varšuvoje koncertavusi Pink priminė, kad yra kilusi iš Lietuvos: sulaukė ir dovanų

Šeštadienį kaimyninės Lenkijos sostinę – Varšuvą – sudrebino atlikėjos Pink koncertas. Daugelį nustebino ir tai, kad garsenybė, užlipusi ant scenos, prakalbo apie savo lietuviškas šaknis.

Vakaro kaimynystėje taip pat nepraleido ir Lietuvos žvaigždės – dainininkas Justinas Lapatinskas, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, „Power Hit Radio“ laidų vedėjas ir programų direktorius Saulius Baniulis.

Koncerte buvęs Egidijus Sys sakė, kad Varšuvoje buvo jau trečiasis Pink koncertas, kuriame jis lankėsi su draugų kompanija. Būtent jų gestas ir išprovokavo Pink papasakoti apie savo kilmę.

„Mūsų tikslas buvo būti pačiame priekyje, tad nuo 8 ryto jau laukėme su kitais fanais prie stadiono. Su Agne Jurkute užsiėmėme vietas pačioje pirmoje eilėje per scenos centrą ir diskutavome, kada būtų geriausia numesti kepurę ant scenos. Nusprendėme per akustinį setą, kai Pink būna arčiausiai fanų. Pirmąkart mesta kepurė nepasiekė scenos ir nukrito ant žemės, prašėme apsauginių ją pakelti, Agnė bandė antrą kartą ir šįkart pavyko. Pamačius kepurę ir perskaičius užrašą „Lithuania“, Pink iškart suprato, kad ji nuo mūsų ir mums nusišypsojo, papasakojo istoriją apie savo kilmę“, – prisiminimais dalijosi jis.

Savo geriausias dainas atlikusi ir nepamirštamą šou surengusi dainininkė iš Lietuvos gerbėjų gavo kepuraitę su užrašu „Lithuania“, o tada prabilo ir apie tai, jog ilgą laiką ji nežinojo, kad turi lietuviškų šaknų.

„Papasakosiu jums įdomų nutikimą – lankiausi vienoje stotyje ir man pasakė, kad turiu lietuviškų šaknų. Aš labai nustebau ir pasimečiau, paklausiau apie tai plačiau savo senelio. Jis tai patvirtino“, – koncerto metu pasakojo Pink.

Koncerte viešėjęs S. Baniulis tv3.lt pasakojo, kad tautiečių Varšuvoje sutiko labai daug: „Kur bepasisuksi, ten – lietuviai. Girdi šiek tiek kalbančių lenkų, šiek tiek rusų, bet didelė dalis svečių – lietuviai“, – sakė jis.

Sauliui tai buvo pirmasis Pink koncertas, tačiau jam jis paliko tikrai gerą įspūdį – efektą sukūrė ir akrobatiniai triukai: atlikėja ne kartą kilo ir leidosi milžinišku greičiu lynu, skraidė po visą stadioną.

Pasak jo, akimirka, kai Pink prabilo apie Lietuvą, buvo išties įspūdinga – kūnu perbėgo šiurpuliukai.

„Ši akimirka sulaukė turbūt daugiausiai aplodismentų ir ovacijų“, – teigė S Baniulis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder