Valentino dienos horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Valentino dienos horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Artėja diena, į kurią meilės ištroškę žmonės deda daug vilčių. Kas jau susirado sau porą, tikisi, kad Meilės šventė šiemet dar labiau pakurstys jų aistrų liepsnas, o tie, kurie vis dar jaučiasi vieniši, viliasi, kad jų kančios pagaliai pasibaigs. O ką žada horoskopas?

AVINAS (03 21–04 20)

Šio ženklo atstovams žvaigždės suteiks dvasinės harmonijos. Todėl jie sugebės užbaigti konfliktus su savo partneriu ir pasiekti kompromiso net labiausiai ginčytinais klausimais. Mylimas žmogus pradžiugins maloniu siurprizu.

O vienišoms širdims reikia atrodyti itin gerai, nes jau ne už kalnų svarbiausia jų gyvenime pažintis.

 

JAUTIS (04 21–05 20)

Šeimą sukūrusio Jaučio aistra sutuoktiniui įsižiebs su nauja jėga. Didelė tikimybė, jog partneris dės daug pastangų, kad galėtų tinkamai atsakyti mylimam žmogui į sveikinimus.

Vienišoms širdims neverta pasiduoti liūdesiui. Stenkitės išeiti į viešumą –jūsų laukia maloni pažintis.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniams, kurie jau surado savo antrąją pusę, verta atsisakyti triukšmingų šventimų ir vietų, kur susirenka daugiau žmonių.

Šiuo metu jūs turite šansų geriau suprasti vienas kitą ir perkelti santykius į aukštesnį lygį. Romantiška vakarienė dviese – geriausias pasirinkimas.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Susituokusiems darbštiems vėžiams, nepaisant jų didelio užimtumo darbe, verta šią dieną skirti daugiau dėmesio antrajai pusei.

Vienišam Vėžiui patartina būti atsargesniam su pažintimis šią dieną – per didelė nusivylimų tikimybė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liūto įkyrumas ir noras būti visų įvykių centre Valentino dieną gali tapti šaukštu deguto medaus statinei. Neverta iš anksto stengtis atspėti, kokį siurprizą ruošia partneris – tai gali jį įžeisti. Paleiskite situaciją ir mėgaukitės kiekviena šventės akimirka.

Laisvam Liūtui verta atižiau pasižvalgyti po savo aplinką. Galbūt kolegos dėmesys, kurį laikote draugišku, yra subtili užuomina.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Jūsų romantiška nuotaika labai nustebins partnerį ir įžiebs stiprią austrą. Todėl neslopinkite savo polėkių. Veikiausiai Mergelės laukia malonūs siurprizai, kurie nulems santykių permainas.

Vienišai Mergelei neverta atmesti spontaniško kvietimo į pasimatymą. Yra tikimybė, kad šią dieną ji gali pradėti naują laimingą meilės istoriją.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ši diena suteiks puikią galimybę atvirai pabendrauti su mylimu žmogumi ir aptarti visus ramybės neduodančius klausimus. Partneris ne tik supras, bet ir palaikys.

Vienišoms Svarstyklėms nepatartina liūdėti iš nevilties ar sutikti dalyvauti nedominančiuose vakarėliuose. Kur kas geresnė alternatyva bus išpažinti meilę sau – nueiti į grožio saloną, SPA ar praleisti vakarą su įdomia knyga. Prisiminkite, kad permainos pasibels į jūsų gyvenimą tik tada, kai pakeisite požiūrį į save.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionui santykiuose gali trūkti romantikos ir aistros. Bet Valentino dieną neverta kelti pretenzijų dėl to savo antrajai pusei. Pats laikas imtis iniciatyvos ir leisti į netikėtą romantišką išvyką ar kelionę. Partneris būtinai palaikys jūsų idėją.

Vienišam Skorpionui verta būti atidesniam. Yra tikimybė, kad apie save primins buvęs partneris. Gerai pasvarstykite ir neskubėkite pasiduoti jo magijai. Ir mylimiesiems nėra ko antrą kartą bristi į tą pačią upę.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šią dieną sustiprės Šaulio romantiškos nuotaikos ir grožio pojūtis. Pasistenkite tai suderinti ir nueikite su mylimuoju į kokią gražią vietą ar bent meno parodą. Žvaigždės pataria Šauliui stengtis suvaldyti savo emocijas, ne tik klausytis mylimo žmogaus, bet ir išgirsti, ką jis sako.

Vienišam Šauliui šį šventė suteiks progą pakeisti savo gyvenimą – nepražiopsokite tokio šanso.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Pasistenkite daugiau dėmesio skirti sau ir savo išvaizdai. Apsilankykite grožio salone, palepinkite save dovanomis. Puiki nuotaika, švytinčios akys – geriausia puošmena, kuri neliks nepastebėta.

Šią dieną užsispyrusiam Ožiaragiui gresia konfliktai su antrąja puse. Kad išvengtų nuoskaudų ir barnių, reikėtų leisti mylimam žmogui parodyti iniciatyvą ir suorganizuoti šventinį vakarą.

VANDENIS (01 21–02 19)

Neverta Valentino dieną pasiduoti nostalgijai ir leistis į prisiminimus apie buvusius santykius. Juoba kad artimiausiu metu labai padidės naujų pažinčių tikimybė. Svarbiausia atsikratyti liūdesio ir nebijoti atverti savo širdies patinkančiam asmeniui.

Šeimą turinčio Vandenio laukia malonus siurprizas. Labai gali būti, kad partneris įgyvendins jo seną svajonę.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Planuodami Meilės šventę prisiminkite, kad orientuotis jums reikia ne į madą, draugų ar pažįstamų patarimus, o į savo šeštąjį jausmą. Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir neprašausite pro šalį. Jūs tikrai sugebėsite pradžiuginti savo brangiausią žmogų.

Vienišoms Žuvims žvaigždės žada ypatingą priešingos lyties dėmesį. Todėl patartina nesėdėti namuose – flirtas, komplimentai ir gera nuotaika bus garantuoti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder