Tyliosios kino legendos Ch. Chaplino potraukis jaunoms merginoms: su nepilnamete susilaukė vaikų, vedė 36 metais jaunesnę moterį

Tyliosios kino legendos Ch. Chaplino potraukis jaunoms merginoms: su nepilnamete susilaukė vaikų, vedė 36 metais jaunesnę moterį

Žavėjimasis jaunesnėmis moterimis ir bandymas jas suvilioti – ne naujiena Holivude. Tikriausiai nežinojote, bet tyliojo kino aktorius Charlie Chaplinas garsėjo dėl dėmesio rodymo gerokai už save jaunesnėms, neretai nepilnametėms, merginoms. 

Komedijos genijumi neretai vadinamas Ch. Chaplinas visame pasaulyje išgarsėjo staiga. Tikriausiai šis netikėtas populiarumas ir susuko vyrui protą, bent jau kalbai pasisukus apie moteris.

Aktorius gyrėsi savo pasiekimais ir be jokios gėdos puikavosi tuo, kad per visą gyvenimą permiegojo su daugiau nei 2 tūkst. moterų.

Tačiau meilės Ch. Chaplinas neieškojo. Vieno interviu metu paklausus, koks yra jo moters idealas, aktorius atsakė: „Aš nesu jos įsimylėjęs, bet ji pamišusi dėl manęs.“

Pasakojama, kad Ch. Chaplinui nesisekė patraukti vyresnių moterų dėmesio, tačiau jos ir nebuvo aktoriaus taikinys. Komiką domino tik jaunos merginos. Pirmąjį garsesnį romaną jis užmezgė su 19-mete kolege Edna Purviance.

Praėjus ketveriems metams, kai Charlie buvo 29-erių, jis susipažino su 16-mete aktore Mildred Harris ir iškart pamiršo Edną. Mildred taip susuko aktoriui protą, kad jis siųsdavo jai gėlių, laukdavo jos šalia studijos, kurioje ši dirbo. Netrukus juodu tapo pora, vėliau susituokė, neteko vaiko ir išsiskyrė.

Tačiau vienas Ch. Chaplinas buvo neilgai. Jo širdį užkariavo 15-metė Lita Grey. Pasirodo, pirmą kartą su taip pat aktore jis susitiko prieš kelerius metus, kai jai buvo vos 12 metų. Nuo tos dienos jis niekaip negalėjo jos pamiršti.

Lita netrukus pastojo. Maždaug tuo pat metu Charlie suvokė jos nemylintis. Jis bijojo būti apkaltintas turėjęs lytinių santykių su nepilnamete, tad vedė ją. Šeiminiu gyvenimu pora pasidžiaugė neilgai. Vos po kelerių metų juodu pasuko skirtingais keliais.

Netrukus Ch. Chaplino širdį užkariavo kita jauna aktorė. Jos vardas buvo Paulette Goddard. Aktoriui ji sakė esanti 17-os, o tikrasis jos amžius buvo 22 metai.

Pora dažnai atostogavo Tolimuosiuose Rytuose, kur Charlie vėliau sakė susituokęs su Paulette, nors jųdviejų santuokos dokumentai taip ir nebuvo rasti. Tačiau ir ši santuoka iširo. Pavargusi nuo viską kontroliuojančio Charlie, moteris jį paliko.

Tuo metu Ch. Chaplinui buvo 51-eri ir atrodė, kad jo romantiniai nuotykiai su gerokai už save jaunesnėmis moterimis baigėsi.

Tačiau būdamas 54-erių Charlie susipažino su 18-mete Oona O’Neill – garsaus amerikiečių scenaristo Eugene O’Neillo dukra.

Juodu susituokė, susilaukė aštuonių vaikų ir gyveno ilgai bei laimingai. Rodos, Ch. Chaplinas pagaliau sutiko tikrąją meilę, nors ji ir buvo 36 metais už jį jaunesnė.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder