Trečiadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12 zodiako ženklų

************

Protingos mintys:

„Mokėkime gyventi nors dūžtančiose formose...“ (V. Mačernis).

***********

Savo vardadienius šiandien švenčia Alma, Almas, Dionizas, Gintautas, Girtautas, Girtautė, Girvainas, Girvainė, Giržadas, Giržadė, Julijus, Skirgailė, Valteris;

AVINAS. Suksite galvą, kuo galite pasitikėti, o su kuo geriau neturėti jokių reikalų. Jei nesugebate valdyti situacijos ir blaiviai mąstyti, svarbius sprendimus atidėkite arba pasitelkite į pagalbą patyrusius asmenis. Galite supainioti meilės reikalus.

JAUTIS. Šiandien jūsų nuotaika kaitaliosis, stokosite pasitikėjimo savimi. Tačiau ne jausmais ir emocijomis, o protu ir patirtimi pagrįstą veiklą turėtumėte atlikti be priekaištų. Svarbu būti dvasingiems, neliežuvauti, nepiktnaudžiauti svaigalais.

DVYNIAI. Artimi žmonės, pažįstami gali skatinti jus rizikuoti viena ar kita prasme. Išties atrodysite išradingi, neblogai seksis lavinti kūrybinius sugebėjimus. Tačiau bet kokia rizika turi būti protinga. Viską statyti ant kortos nepatariama.

VĖŽYS. Nuotaika ir situacija bus permaininga. Labiau džiaugsitės, jeigu niekur nereikia eiti iš namų ir neprivalote kontaktuoti su reikliais, valdingais asmenimis. Buities darbai, rami protinė veikla bus labiausiai priimtini.

LIŪTAS. Jeigu teiksite interviu, rašysite straipsnį ar pan., galite sulaukti šiokios tokios kritikos. Kad ir ką teigtumėte, komentuotumėte ar kritikuotumėte, darykite tai atsakingai.

MERGELĖ. Būsite susirūpinę verslo planais, finansiniais klausimais. Galbūt kažką planuojate įsigyti arba kuriate rimtus projektus, darote tyrimus. Pasistenkite susirinkti išsamią informaciją.

SVARSTYKLĖS. Jums stigs vidinės ramybės arba jaukumo namuose. Galbūt būtinybė pasirūpinti šeimos nariu ar augintiniu atrodys tarsi sunki našta. Neskaudinkite tų, kurie jus myli.

SKORPIONAS. Galite gauti atsakymą dėl darbo, kūrybinio ar edukacinio projekto, internetinio verslo užsakymų. Visgi nesitikėkite, kad visi, kurių paramos ir supratimo tikitės, jus palaikys. Neapsirikite pasikliaudami abejotinais pažadais.

ŠAULYS. Jeigu ko nors pritrūkę tai geranoriškai gavote iš pažįstamo asmens, tai neabejotinai turėsite panašiai atsilyginti. To nepadarę ar negrąžinę skolos ilgam pakenksite santykiams.

OŽIARAGIS. Šiandien galite iki kaklo pasinerti į darbus ir pamiršti, jog kažką žadėjote artimam žmogui. Regis, pasižymėsite priekabumu, reiklumu. Jeigu dirbate vadovaujamą darbą, jūsų pavaldiniai nesidžiaugs.

VANDENIS. Šiandien bus daug įvairiausių pokalbių, skubių reikalų. Reikės greitai reaguoti į gaunamą informaciją. Galbūt dėl kažko svarbaus tarsitės su esamais arba potencialiais partneriais.

ŽUVYS. Nors ir sunku, tačiau įmanoma tesėti pažadus bei priversti kitus tai padaryti. Visų pirma, tai liečia finansinius reikalus. Pasirūpinkite grąžinti skolas ar jas atsiimti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder