Trečiadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.53, leidžiasi 21.54. Dienos ilgumas – 17.01.

Šiandien – ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Kiekvienas vaikas iš dalies yra genijus, o kiekvienas genijus – iš dalies vaikas“ (A. Šopenhaueris).

***************

Astrologinė prognozė liepos 8-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Šiandien būsite aktyvūs pašnekovai, linkę ginčytis, kritikuoti. Vakare noras bendrauti gerokai sumažės arba neatsispirsite svaigalų pagundai, ir dėl to liežuvis jūsų nebeklausys. Jauskite saiką.

JAUTIS. Galimi emocinio pobūdžio nemalonumai. Ši diena gali pareikalauti iš jūsų atsakingesnio požiūrio į darbą, pareigas, įstatymus. Vertėtų sutvarkyti oficialius dokumentus, nevilkinti svarbių reikalų sprendimo, ypač jei tuoj ketinate atostogauti.

DVYNIAI. Šiandien galite konsultuotis su specialistais, jeigu norite protingų patarimų. Galbūt teks bendrauti su atvykusiais ar sugrįžusiais iš užsienio, spręsti klausimus, susijusius su studijomis, kelionių planais.

VĖŽYS. Galite atgauti skolą arba kažką pasiskolinti. Antroji pusė bus nelinkusi pritarti jūsų poreikiams bei troškimams, jeigu tai nemažai kainuoja. Pažįstamas asmuo gali pateikti pasiūlymą, susijusį su verslo partneryste, draudimu.

LIŪTAS. Būsite emocionalūs, atvirai reikšite įvairius jausmus. Svarbu kontroliuoti savo žodžius, nes perdėtas dėmesys ar noras pademonstruoti autoritetą, kompetenciją ne kiekvienam bus malonus. Dar blogiau, jei mėginsite kitus kažkaip paveikti ar pakeisti.

MERGELĖ. Neblogai eisis praktinė veikla. Kita vertus, galite pasijusti persidirbę. Galbūt kils noras viską mesti, vykti į kurortą pastiprinti sveikatos, pasilepinti. Būtų geriausia, jei sugebėtumėte suderinti darbą ir poilsį nepuldami į kraštutinumus.

SVARSTYKLĖS. Ši diena žada šiokių tokių pergalių. Tačiau jos bus labai trapios, tad, norint išsaugoti bet kokį laimėjimą, reikės pastangų, dėmesio. Seksis kurti grožį, užsiimti menu, tvarkyti piniginius, turtinius reikalus.

SKORPIONAS. Erzins rutina, namų pareigos, todėl galite „sukti į šalį“, ieškoti lengvabūdiškų pramogų. Labiau saugokite savo namus, automobilį nuo vagių ir buitinių avarijų. Pasidomėkite, kaip leidžia laisvalaikį jūsų vaikai.

ŠAULYS. Būsite aktyvūs, domėsitės įvairia informacija, aktualiais įvykiais. Galite kažkam padaryti įspūdį savo kalba ir manieromis. Galbūt atsiras galimybė pakeisti nusibodusį darbą arba tiesiog aplinką ilgesniam ar trumpesniam laikui.

OŽIARAGIS. Pavojų kels neatsargumas, impulsyvumas. Pasistenkite taktiškai bendrauti, neprovokuokite ginčų, agresijos. Verčiau užsiimkite komforto kūrimu, nuosavybės reikalais.

VANDENIS. Būsite nusiteikę aiškintis meilės bei kitus asmeninius ir dalykinius santykius. Svarbu kontroliuoti emocijas, korektiškai elgtis, kad išvengtumėte nesusipratimų. Paisykite ne tik savo, bet ir kitų žmonių interesų.

ŽUVYS. Galite pasijusti vieniši, kamuojami nerimo ar kokių nors baimių. Nekaip seksis spręsti santuokos problemas, siekti saviraiškos per kolektyvinę veiklą, draugijas. Tačiau kai kuriose srityse nusimato neblogi rezultatai. Jums padės paaštrėjusi intuicija.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder