Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Egzistuoja tik vienas kelias į laimę. Žmogus turi nesijaudinti dėl tų problemų, kurių sprendimas nepaklūsta jo valiai" (Epiktetas).

**************

Savo vardadienius šiandien švenčia Jaunė, Jaunius, Jaunys, Jaunutė, Mingauda, Mingaudas, Ramunė, Viltautas, Viltautė, Virgilijus;

AVINAS. Galima nervinė įtampa dėl nenumatytų aplinkybių. Neskubėkite jaustis atstumti, jei jūsų nesuprato dominantis žmogus. Užsiimkite tuo, kam ilgai negalėjote rasti laiko.

JAUTIS. Jūsų reakcija bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas. Pažįstamas žmogus gali prašyti abejotinos paslaugos arba mėginti įpiršti jums nevertingą prekę. Labiau saugokite sveikatą, nes gali paūmėti senos ligos.

DVYNIAI. Tikriausiai atsiras kliūčių, dėl kurių teks koreguoti nusibrėžtus planus. Galite pasijusti nejaukiai dėl jums svarbaus asmens priekaištų ar pagrįsto pasipiktinimo, kad nevykdote kažkokių įsipareigojimų.

VĖŽYS. Nelengva bus susitarti dėl dalykinių sprendimų. Nesklandžiai judantys darbai pasiglemš daug jūsų energijos, išsekins. Gali nemaloniai nustebinti kolegų, partnerių geranoriškumo, solidarumo trūkumas.

LIŪTAS. Šiandien stengsitės sukaupti reikiamas žinias, išsinagrinėti dominančią temą. Pokalbis su specialistu, įdomiu pažįstamu ar šiaip solidžiu asmeniu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, teisinius formalumus.

MERGELĖ. Gera įžvalga ir apdairumas, o gal ir neįprastas šykštumas padės nesuklysti, renkantis prekes, derantis. Neskubėkite sunaikinti dokumentų, senų laiškų - jų gali prireikti.

SVARSTYKLĖS. Jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Diena parodys, kas stipresni ir gudresni - jūs ar jūsų konkurentai. Jei suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės ištaisyti padėtį.

SKORPIONAS. Bus nelengva dėl kažko svarbaus susitarti su antrąja puse, verslo partneriais. Nesutaps norai, tikslai arba materialinės galimybės. Nerizikuokite bendrais ir svetimais pinigais, turtu.

ŠAULYS. Galite tikėtis kvietimų į pramoginius renginius, pasimatymus, prezentacijas ir pan. Tačiau dalis jūsų pastangų gali atsitrenkti į abejingumo sieną, likti neįvertintos.

OŽIARAGIS. Šiandien reikės pasistengti, kad rastumėte raktą į artimų žmonių širdis. Santykiai bus problemiški, jei nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl šeimyninių pareigų, bendro laisvalaikio. Svarbu elgtis taikiai, draugiškai.

VANDENIS. Galite nemažai nuveikti, jei jūsų veikla susijusi su mokslu, ryšiais, žiniasklaida, transportu, komercija. Jei norite, kad diena nenuviltų, tai nereikalaukite per daug iš tų, kurie ir taip dėl jūsų stengiasi.

ŽUVYS. Komercinius ir prekinius sandorius šiandien sudarinėkite itin apdairiai. Pasistenkite nepamesti raktų, pinigų. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder