Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Trečiadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.43, leidžiasi 20.50. Dienos ilgumas - 15.07.

Šiandien - penktoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Jaučio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Gobšumas reiškiasi troškimu turėti daugiau negu būtina“ (Šv. Augustinas).

**************

Astrologinė prognozė gegužės 1-ajai, trečiadieniui 

AVINAS. Nuotaikos bus gana prieštaringos. Netrūks noro liežuvauti, kritikuoti. Reikia saugotis pavojingų avarinių situacijų. Gali varginti prasta savijauta, nepaaiškinamas nerimas. 

JAUTIS. Jei norite ką nors nuveikti, veikite iš pat ryto. Popiet galbūt užplūs vienišumo jausmas, nenoras bendrauti ir ką nors konkretaus veikti. Galite matyti slaptus priešus ir kliūtis ten, kur jų visai nėra. Rūpinkitės sveikata.

DVYNIAI. Prastą nuotaiką galima bus įveikti draugiškai pabendravus, o galbūt - kažko atsiprašius, pamaloninus maža dovanėle. Linksmindamiesi nepraraskite saiko. Ir nežaiskite kitų žmonių jausmais, nemanipuliuokite jų psichika, antraip patys nukentėsite.

VĖŽYS. Emociškai įtempta diena. Pokalbiai ir gaunama informacija kels susirūpinimą. Galbūt teks tvarkyti su išsilavinimu, kultūra, idėjiniais įsitikinimais susijusius klausimus, priimti svečius iš toli.

LIŪTAS. Diena bus gana turininga. Turbūt teks ruoštis kokiai nors kalbai, egzaminui ar prezentacijai, bendrauti su užsieniečiais arba vykti į kelionę. Tai, ką šiandien sužinosite, išgirsite suteiks peno apmąstymams. Saugokitės traumų.

MERGELĖ. Viskas bus gerai, jeigu verslo ir kitus reikalus tvarkote sąžiningai, derindami savo ir partnerių interesus. Nenusiminkite, jei sulauksite kritikos, nepritarimo. Net ir tokiu atveju jūsų suvokimas ir galimybės prasiplės.

SVARSTYKLĖS. Gali pasikeisti požiūris į pažįstamą asmenį, ypač jei jis jums yra skolingas ar galėtų suteikti paskolą. Apskritai būsite gana nedraugiškai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, netaktiški, nervingi. Galimi šeiminiai konfliktai, traumos. 

SKORPIONAS. Šiandien galimi reikalai, susiję su senais gerbėjais, bendraminčiais, visuomenine ar sportine, kūrybine veikla. Regis, daug dėmesio skirsite ir mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai.

ŠAULYS. Teks draskytis tarp įvairių asmeninių poreikių ir pagundų. Gali būti, kad sulauksite pavydo scenos ar santykių aiškinimosi. Vertėtų labiau kontroliuoti savo elgesį, kalbą, tuomet greitai galėsite daug ką ištaisyti. 

OŽIARAGIS. Regis, stokosite polėkio ir platesnio požiūrio. Dėl kažkokių priežasčių galite pasijusti pralaimėję ar neįvertinti. Galbūt norėsis kažkam kibti į atlapus, bet akivaizdu, kad taip problemų neišspręsite.

VANDENIS. Šiandien jausitės reikalingi ir įvertinti, nors tame gali būti kažkiek saviapgaulės. Išties jums patiems labai reikės jausti artimų ir mylimų žmonių palaikymą, supratimą. Pravartu įvesti tvarką savo aplinkoje, namuose. 

ŽUVYS. Jums norėsis komforto, grožio savo aplinkoje. Tikriausiai rinksitės pirkinius, reikalingus namams ar asmeniniam įvaizdžiui. Gali papilnėti piniginė, tačiau poreikiai viršys galimybes.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder