TOP3 Zodiako ženklai – agresoriai: užuojauta tiems, kurie juos supykdys

TOP3 Zodiako ženklai – agresoriai: užuojauta tiems, kurie juos supykdys

Pyktis, pyktis ir dar kartą pyktis. Tikriausiai vaikystėje ne kartą esate girdėję, kad būtent jis netinka prie gražios jūsų šypsenos. Tačiau kai kurie Zodiako ženklai labiau nei kiti yra linkę tapti tikrais agresoriais.

Portalas yourtango.com sudarė trejetuką agresyviausių Zodiako ženklų:

AVINAS

Avinus ypač lengva išvesti iš pusiausvyros: tiesiog pirmiau nei jie įgyvendinkite jų troškimus. Kuo labiau savo gyvenime būsite laimingesni, tuo labiau tai įsiutins Avinus. Šio Zodiako ženklai ypač nemėgsta laukti, todėl jeigu darysite veiksmus per lėtai, galite būti tikri, kad ilgai netruksite, kol Avinas praras kantrybę.

MERGELĖ

Pats paprasčiausias būdas įsiutinti Mergelę – negrąžinti jiems priklausančio daikto. Beje, Mergelės eina iš proto dėl tvarkos ir taisyklių laikymosi, todėl jeigu to nesilaikysite, galite būti tikri, kad Mergelės greitai jums parodys savo vietą. Mergelės trokšta būti protingiausios tarp savo pažįstamų, todėl intelektualios kalbos jas tiesiog varo iš proto.

LIŪTAS

Nors Liūtai turi didelę kantrybę, tik pabandykite neišgirsti, ką jie pasakė arba ignoruokite jų nuomonę. Tokiais atvejais sulauksite seniai matytos pykčio bangos. Liūtai tiesiog trokšta pasaulį paversti geresne vieta ir tapti žmonių čempionais, todėl to nepasiekus, jie tampa itin nusiminę ir laimingi. Pats idealiausias ir lengviausias būdas supykdyti Liūtą – jį ignoruoti.

TV3

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder