„Teleloto“ atsinaujina 25 gimtadienio proga – laimėjimai dvigubės

„Teleloto“ atsinaujina 25 gimtadienio proga – laimėjimai dvigubės

Populiariausia Lietuvoje loterija „Teleloto“ nuo kitos savaitės pasiūlys dar didesnius ir dažnesnius laimėjimus. Minimalus loterijos Aukso puodas išaugs nuo 200 iki 400 tūkst. eurų ir jis bus laimimas dažniau. Dvigubės ir didelė dalis kitų „Teleloto“ piniginių laimėjimų.

„Teleloto“ Lietuvoje žaidžiamas nuo 1996 metų. Žaidimas paskutinį kartą buvo atnaujintas prieš 5 metus, o šiemet, 25-ojo gimtadienio proga, atsinaujina ir vėl. Loterijos atnaujinimas vykdomas norint dar geriau įgyvendinti „Teleloto“ šūkį ir misiją – žaisim, kol laimės visa Lietuva.

„Kartu su „Teleloto“ užaugo net kelios kartos žaidėjų, todėl norime suderinti du dalykus – išlaikyti žaidimą pažįstamą, jam kartu suteikiant ir naujumo. Loterija yra pramoga, kuri keičiasi kartu su žaidėjų įpročiais. Gimtadienis taip pat simbolizuoja pokyčius, todėl jubiliejinius „Teleloto“ metus pradėjome ir tęsime su naujienomis, kuriomis siekiame žaidėjams sukurti dar smagesnę laimėjimų šventę“, – sakė marketingo vadovė Renata Mozuraitė.

„Teleloto“ yra populiariausia ir žinomiausia loterija Lietuvoje, šeimas sukviečianti sekmadienio popietę praleisti kartu. 2019 m. tyrimų bendrovės SIC atlikto tyrimo duomenimis, „Teleloto“ žinojo net 98 proc. 18-74 metų amžiaus šalies gyventojų, o bent kartą per pastaruosius 12 mėn. loterijoje dalyvavo 55 proc. jų.

Pirmoji naujiena „Teleloto“ žaidėjams – didesnis Aukso puodas. Nuo šiol mažiausia Aukso puodo suma, kurią bus galima laimėti – 400 tūkst. eurų. Anksčiau tai buvo 200 tūkst. eurų. Auksinis kamuoliukas, sulig kuriuo galima laimėti Aukso puodą, bus nebe 47-as, o 48-as, tad išaugs ir pagrindinio prizo laimėjimo tikimybė.

Atsinaujinus loterijai taip pat išaugs „Teleloto“ Didysis prizas, laimimas kiekvieną sekmadienį, kai Aukso puodas lieka augti.

Padažnės ir „Teleloto“ kampų, eilutės bei įstrižainių laimėjimai. Šie žaidimai bus pratęsiami iki 40 kamuoliuko. Taip pat padidės ir sumos, laimimos užbraukus kampus, eilutę ir įstrižaines.

Žaidėjų laukia ir nauja galimybė laimėti. Kai bus laimimas loterijos Aukso puodas, 1000 eurų laimėjimai atiteks ir visiems žaidėjams, kuriems iki Aukso puodo laimėjimo bus likę užbraukti vieną langelį. 

Pirmasis „Teleloto“ tiražas, kuriame bus galima laimėti didesnius prizus, įvyks kovo 14 d. Atsinaujinusios loterijos bilieto kaina bus 2 eurai, ji galios nuo kovo 7 dienos.

R. Mozuraitės teigimu, „Teleloto“ žaidėjai šiuos laimėjimų pokyčius pajus labai greitai. „Skaičiuojame, kad 2020 m. tik vienas iš laimėtų Aukso puodų buvo didesnis nei 400 tūkst. eurų. 2019 m. didesni buvo du iš laimėtų Aukso puodų. Dažniausiai būdavo laimimos sumos tarp 200 tūkst. eurų ir 400 tūkst. eurų. Aišku, tai taip pat yra dideli ir vertingi laimėjimai, tačiau tikimės, kad dėl šio pasikeitimo 2021-ieji atneš rekordinio dydžio „Teleloto“ Aukso puodo laimėjimus ir žaidėjams padovanos dar daugiau gerų emocijų“, – sakė ji.

„Teleloto“ organizuojanti loterijų bendrovė „Olifėja“ 8 proc. nuo kiekvieno parduoto loterijos bilieto kainos skiria Lietuvos olimpiečių rengimui. Dalyvaudami „Olifėjos“ loterijose žaidėjai jau 28 metus finansuoja Lietuvos olimpinį judėjimą. Iš viso sportą pasiekė 101 mln. eurų pajamų iš loterijų, o vien per pastaruosius 3 metus – net 20 mln. eurų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder