Sužavėjo Tomos Vaškevičiūtės drąsa

Sužavėjo Tomos Vaškevičiūtės drąsa

Viena talentingiausių Lietuvos aktorių Toma Vaškevičiūtė, kurianti įsimintinus vaidmenis teatre bei kine, savo sugebėjimu įsikūnyti į jai pasiūlytą personažą sužavėjo ir „Muzikinės kaukės" žiūrovus.

Gyvenime - jautri ir melancholiška, scenoje jauna moteris gali tapti visiškai kitokia. Tuo BTV laidos „Muzikinė kaukė" žiūrovai galėjo įsitikinti pamatę, kaip T.Vaškevičiūtė įkūnijo ekscentriškąją amerikiečių atlikėją Niki Minaž (Nicki Minaj).

N.Minaž tapo pirmąja moterimi, kuri pateko į MTV rengiamą karščiausių metų hiphopo atlikėjų dešimtuką ir pasiekė „Billboard Hot 100" rekordą, kuomet atlikėjos septynios dainos vienu metu pateko į geriausiųjų šimtuką.

Nenuostabu, jog gavusi užduotį tapti N.Minaž ir išvydusi jos nuotrauką, T.Vaškevičiūtė nenudžiugo, bet ėmėsi šio iššūkio.

„Kai ją ištraukiau, peržiūrėjau kokias aštuoniasdešimt jos dainų, ji tokia agresyvi, bet labai gera reperė, aš tiesiog nežinojau, ką daryti... Po to pradėjau žiūrėti daug jos interviu, žiūrėjau viską, ką galėjau rasti, ir iš tikrųjų ją pamilau. Ji turi gerą humoro jausmą, yra pašėlusi ir šilta, paprasta", - pasakojo T.Vaškevičiūtė.

Tomos pasirodymas pribloškė visus. Emocijas sunkiai valdė ir kolegę scenoje stebėję dalyviai, ir vedėjai, o komisijai, kaip reta, pritrūko žodžių. T.Vaškevičiūtė scenoje sukūrė seksualų, ryškų, ekstravagantišką šou, nors minimaliai kūną dengiantis kostiumas, erotiški judesiai reikalavo ir tam tikros drąsos.

Niki Minaž. Dovydo Beržinio nuotr.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder