Susižadėjo serialo „Draugai“ aktorius M. Perry

Susižadėjo serialo „Draugai“ aktorius M. Perry

Kultinio serialo „Draugai“ žvaigždė Matthew Perry pasipiršo savo mylimajai Molly Hurwitz. Kaip skelbia portalas People, 51-erių aktorius pasipiršo 29-erių mylimajai ir ji pasakė „Taip“.

„Aš nusprendžiau susižadėti. Susitikinėju su nuostabiausia moterimi šioje žemėje“, - portalui pasakojo M. Perry.

Anksčiau šiais metais M. Hurwitz pasveikino aktorių Valentino dienos proga. „Antrus metus esi mano Valentinas“, - instagrame rašė moteris. 

Pora pradėjo susitikinėti 2018 m. 

M. Perry anksčiau prisipažino neprisimenantis trejų filmavimosi „Drauguose“ metų

Kolegos aktoriaus Jameso Nesbitto paklaustas, kurioje serijoje jam labiausiai nepatiko filmuotis, M. Perry atsakė: „Manau, tai būtų tai, kad tiesiog visiškai neprisimenu pastarųjų trejų metų.“

Užbėgdamas už akių, jis pridūrė: „Šiek tiek prisimenu juos, buvau gerokai atitrūkęs, taip... Tačiau mano atsakymas į tavo klausimą būtų toks: tai maždaug laikas nuo trečiojo iki šeštojo sezono.“

Aktorius taip pat atskleidė, kad filmuodamasis šiame seriale jis dukart gulėsi į reabilitacijos kliniką. Dar 2013-aisiais, duodamas interviu „People“, aktorius prisipažino piktnaudžiauti alkoholiu pradėjęs dar 24-erių, maždaug 1994-aisiais, kai pradėjo dirbti, o vėliau, nuo 1997-ųjų, kai patyrė traumą plaukiodamas vandens motociklu, įniko į priklausomybę nuo nuskausminamųjų.

M. Perry teigė niekada nesijautęs profesionalu savo darbe, o tik „skausmingai pagiringas“. „Galiausiai visi reikalai pasiekė ribą, kai jau nebesugebėjau nieko nuslėpti – viskas išlindo į viešumą. Buvau beviltiškai narciziškas vaikėzas, galvojau vien apie save, tačiau viskas staiga pasikeitė. Atradau truputį laimės ir komforto savo gyvenime“, – džiaugėsi kino žvaigždė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder