Starošaitė laukia Velykų su kitokia šukuosena

Starošaitė laukia Velykų su kitokia šukuosena

Visai neseniai garsi atlikėja Irena Starošaitė visą šalį sudrebino savo netikėtais ir kardinaliais šukuosenos pokyčiais.

Visąlaik iki pečių rudais plaukais besidžiaugusi moteris nusprendė pasipuošti ilgomis kasytėmis, o vėliau savo natūralius plaukus nusirėžė taip trumpai, kaip dar nėra turėjusi. Portalui tv3.lt atlikėja papasakojo, kaip švęs šias Velykas bei kodėl ryžosi drąsiems šukuosenos pokyčiams.

Starošaitė papasakojo, kaip švęs Velykas 

Irena sakė, kad šios šventės jų su Žilvinu šeimai bus visiškai kitokios. Jei anksčiau pas muzikantų porą atvykdavo jų vaikai, šįkart – viskas kitaip.

„Pas mus visi šiemet kas sau... Sūnus bus Londone, iš jo grįš tik Velykų naktį, o mūsų jau namuose nebebus. Mes patys šeštadienį keliame sparnus ir išskrendame. Net neįsivaizduoju, kaip čia bus, bet kompanija, su kuria važiuojame ilsėtis, bus smagi. Švęsime gerai“, – sakė ji.

Kartu su būriu draugų Irena ir Žilvinas Velykas šįkart švęs saulėtoje Ispanijoje – kaip pati atlikėja juokavo, margučius daužys ne lėktuve, bet jais bandys dar suspėti pasirūpinti pačioje Ispanijoje.

Tiesa, ji taip pat prisiminė, kad buvo kartas, kai Velykas ji šventė atskirai nuo šeimos – tąkart Paryžiuje.

„Pamenu, kad buvau nėščia ir su moterų kompanija važiavome autobusu į Prancūziją, kartu vyko ir atlikėja Arina. Tąkart buvome Paryžiuje ir pamatėme, kaip ten žmonės švenčia“, – prisiminimais dalijosi ji.

Artėjančio koncerto darbuose paskendusi Irena sakė, kad keliauja tada, kai suranda laisvą tarpą tarp koncertų ir randa lėktuvo bilietus. „Dabar vyksta apmąstymai – ką dainuoti, ko nedainuoti, su kuo...

Bus ir svečių, bet pasiruošimas vyksta popieriuje. Atrodo, kad ir toli tas spalis, o kartais – kad slysta viskas iš rankų“, – teigė Irena.

Neatsidžiaugia pokyčiais

Savo išvaizdos pokyčiais nustebinusi ir 9 kilogramų atsikračiusi Irena sulaukia ir gausybės komplimentų dėl savo šukuosenos.

Tiesa, Irena tv3.lt prasitarė, kad norėjo kur kas drąsesnės šukuosenos. „Norėjosi ilgų ilgų kasyčių, anksčiau ilgais plaukais buvau, po kasyčių liko tokie ataugę plaukai, todėl norėjau visiškai pasikeisti.

Turėjau idėją net ežiuku nusikirpti, bet kirpėja neleido ir sakė, kad negali nukirpti“, – juokėsi ji. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder