Štai ką sušnibždėjo Dievas kiekvienam Zodiako ženklui į ausį

Štai ką sušnibždėjo Dievas kiekvienam Zodiako ženklui į ausį

Tai nutiko auštant. Dievas apkabino kiekvieną iš savo dvylikos vaikų ir sušnibždėjo kiekvienam iš jų labai svarbią gyvenimo paslaptį. Kiekvienas mažylis priėjo prie jo, kad gautų jam skirtą dovaną.

TAU, Avine

Aš pavedu tau būti lyderiu, vesti paskui save kitus, uždegti ugnį jų širdyse! Judėk link savo Svajonės tam, kad įkvėptum kitus! Daugelis bars tave už tavo užsispyrimą, bet atmink, kad be jo niekada nepasieksi savo tikslo!

TAU, Jauti

Dovanoju tau neįprastą dovaną. Tu gebėsi lengvai dauginti materialines gėrybes savo gyvenime, jeigu tavo širdyje degs meilės ugnis. Svarbiausia, nesupainiok meilės ir pinigų. Meilė tau turi būti pirma, tada pavyks ir antra, ir trečia, ir dešimta.

TAU, Dvyniai

Dovanoju tau gebėjimą suprasti kitus. Bet pirmiausia turėtum surasti harmoniją su savimi ir aplinkiniu pasauliu. Jeigu tau tai pavyks – pasaulis gaus vieną geriausių politikų, diplomatų, psichologų per visą žmonijos istoriją.

TAU, Vėžy

Dovanoju tau neįprastą jautrumą ir jo einančią išmintį. Bet, prašau, netapk išminčiumi-atsiskyrėliu, juk tavo išmintis tokia reikalinga pasauliui!

 

Horoskopas© Pixabay.com

TAU, Liūte

Kaip ir Avinui, dovanoju tau gebėjimą vesti paskui save žmones. Daugelis bars tave už tavo egoizmą, kaip bara net išmintingiausius valdovus, bet į ką jie kreipiasi su pagalbos prašymais? Taip, žinoma, į tave. Dovanoju tau didžiadvasiškumą, kad padėtum kiekvienam, kam tavęs reikės!

TAU, Mergele

Aš pavedu tau tapti nuostabaus pasaulio, kurį sukūriau, tyrinėtoju. Sek paskui savo interesus, tirk, naudodamas kruopštumo dovaną, ir skleisk aplink save ramybės ir ištikimybės įpročiams aurą.

TAU, Svarstyklės

Dovanoju tau gebėjimą matyti gražiausią pačiuose paprasčiausiuose dalykuose. Grožėkis ir garbink viską, ką matai. Būdą pasirink pats – gali dainuoti, rašyti, piešti ar sugalvok dar ką nors, tu turi pakankamai talentų grožiui išreikšti!

TAU, Skorpione

Dovanoju tau labai sunkią dovaną… Bet nesupyk ant manęs, mano vaike. Aš suteikiu tau gebėjimą matyti kitų žmonių sielas skersai ir, žinoma, tai atneš tau daug kančių… Bet kai tik tu susitaikysi su gyvuliu savyje ir kituose žmonėse ir priimsi šį pasaulį tokį, koks jis yra… Tu gausi viską, ko panorėsi.

TAU, Šauly

Aš dovanoju tau gebėjimą džiuginti kitus žmones ir uždeginėti juose svajonės šviesą. Kiekvienas, kas susitiks su tavimi, lyg prisilies prie kažko geriausio savyje…

TAU, Ožiaragi

Aš dovanoju tau darbštumo dovaną. Tu išmokysi žmones dirbti, kad jie pasiektų viską, ko pageidauja. Kam, jeigu ne tau, žinoti, kad geriausi dalykai neateina lengvai!

TAU, Vandeni

Aš pavedu tau būti laisvam ir laimingam, kad aš galėčiau kalbėti per tave… Tam, kad tu galėtum priminti žmonėms apie mane. Geriausiai tau tai pavyks, jeigu iš tiesų būsi laimingas, taigi nepamiršk džiuginti savęs!

TAU, Žuvys

Mano jauniausiam vaikui taip pat atiteks labai nelengva dovana. Tu jausi ateitį, tu būsi iš tikrųjų labai labai jautrus viskam pasaulyje, kad pastebėtum mane viskame. Bet pasaulis tuo tave sužeis, juk kančių yra tiek daug. Neliūdėk dėl to, nes sudėtingiausioje situacijoje aš ateisiu tau į pagalbą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder