Sporto treneris nusprendė trumpam tapti storuliu

Sporto treneris nusprendė trumpam tapti storuliu

JAV asmeninis treneris sumanė pasijusti savo apkūnių klientų kailyje – 6 mėnesius valgė, kiek telpa, ir tik šlamštą – bulvių traškučius, picas ir mėsainius.

Orange.co.uk rašo, kad amerikiečiui treneriui Drew Manningui iki gyvo kaulo įgriso nuolatiniai klientų skundai ir verkšlenimai, esą, jis nežino, ką reiškia būti nutukėliu. Tad jis nusprendė imtis kraštutinių priemonių: per vienerių metų trukmės eksperimentą 30-ies metų vyriškis užsibrėžė tapti storuliu ir vėl susigrąžinti atletišką figūrą.

Kol kas jis įvykdė pirmąją – lengvąją eksperimento dalį. Atkakliai laikydamasis tinginio režimo, jis priaugo 32 kg – visiškai nesportavo ir valgė tik greitą, nesveiką maistą, jį užgerdamas gazuotais gėrimais.

Savo svorio priaugimo planą jis apibūdino kaip "jokio sporto ir tipiškas amerikietiškas maisto racionas – bulvių traškučiai, sultys, dribsniai, sodos vanduo, pica ir pan.".

"Iš pradžių valgyti viską, ko tik užsimanydavau, buvo labai smagu. Tačiau vėliau pasidarė ne taip linksma – savijauta tikrai smarkiai pablogėjo", – pavojingo eksperimento autorius pasakojo savo įspūdžius.

Paklaustas, kaip ketina sugrįžti į pirminį savo svorį, treneris akcentavo dietą: "šiuo atveju svarbiausia bus pakeisti maitinimosi įpročius: pirmiausia imsiu valgyti sveiką maistą, o po mėnesio pradėsiu jau ir sportuoti".

"Šiek tiek baiminuosi, kad numesti priaugto svorio taip greitai, kaip planavau, nepavyks. Bet aš tvirtai tam pasiryžęs ir su artimųjų palaikymu man turi pasisekti", – kalbėjo D. Manningas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder