„Spice Girls“ narė Mel B turėjo vienos nakties nuotykį su grupės nare

„Spice Girls“ narė Mel B turėjo vienos nakties nuotykį su grupės nare

Britų dainininkė Mel B interviu su Piersu Morganu metu atskleidė nemažai pikantiškų detalių apie savo asmeninį gyvenimą ir prasitarė, kad turėjo lytinių santykių su viena grupės nare.

Nors dainininkė Mel B dar anksčiau minėjo jaunystėje turėjusi santykių tiek su moterimis, tiek su vyrais, žinoma atlikėja pirmą kartą viešai prisipažino apie trumpalaikį romaną su kolege Geri Halliwell.

„Tai nutiko tik kartą. Pasikalbėjome apie tai, ir viskas“, – P. Morganui sakė dainininkė.

Mel B juokavo, kad „Spice Girls“ narė G. Halliwell, šiuo metu laimingai ištekėjusi už buvusio lenktynininko Christiano Hornero, po tokios paslapties atskleidimo labai supyks.

„Ji mane nužudys, taip pat ir jos vyras… Ji nekęs manęs dėl to, nes dabar ji gyvena prabangiame name užmiestyje su vyru, – tęsė viena atviriausių grupės narių. – Tačiau tai tiesa. Tai nutiko, mes iš to pasijuokėme ir viskas.“

Užspausta į kampą, buvusi laidos „Amerikos talentai“ teisėja taip pat drąsiai pareiškė, kad G. Halliwell turi „puikią krūtinę“. „Mes buvome geriausios draugės, o tai nutiko labai netikėtai“, – toliau teisinosi Mel B.

Tačiau kodėl šis vienos nakties nuotykis nebuvo aprašytas jos itin atviruose memuaruose „Brutally Honest“?

„Mano knyga buvo ne apie tai. Joje atvirai pasakojau apie kitus dalykus, – sakė ji. – Viliuosi, kad, kai Geri apie tai paklaus, o jos tikrai apie tai bus teiraujamasi, ji to neneigs, nes tai buvo tik linksmas nuotykis.“

Kol Mel B buvo kamantinėjama apie asmeninį ir daugelį nustebinusį gyvenimą, auditorijoje sėdėjo kita grupės narė Mel C. Ji teigė apie tai girdinti pirmą kartą.

Ne ką mažiau nustebinti buvo ir moterų gerbėjai. Kai kurie jų teigė apie šį nuotykį žinoję dar gerokai anksčiau, o kiti peikė Mel B už nesugebėjimą išsaugoti paslapties.

„Apgailestaujame dėl Mel B. Geri, tu nenusipelnei, kad su tavimi būtų taip elgiamasi“, – socialiniame tinkle rašė vienas internautas.

„Galėtum paduoti Mel B į teismą už šmeižtą. Kokia gera draugė“, – sarkastiškai rašė kitas.

„Visi mes paauglystėje esame prikrėtę šunybių. Išlik išdidi, G. Mes žinome, kokia Mel B gali būti neišprususi“, – tikino dar vienas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder