Skyrybas išgyvenanti M. Cyrus papuošė kūną prasminga tatuiruote

Skyrybas išgyvenanti M. Cyrus papuošė kūną prasminga tatuiruote

Dainininkės Miley Cyrus gyvenimas labai audringas. Rugpjūtį apie skyrybas su sutuoktiniu Liamu Hemsworthu pranešusi atlikėja, rodos, nori kuo greičiau pradėti naują etapą. Svarbius gyvenimo momentus ant kūno mėgstanti pažymėti M. Cyrus savo gerbėjus nustebino prasminga tatuiruote.

Praėjusį savaitgalį M. Cyrus tatuiruočių meistras Danielis Winteris, žinomas kaip „Winter Stone“, savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo atlikėjos kūną papuošusios tatuiruotės nuotrauka.

Skyrybas išgyvenanti dainininkė ant rankos nutarė išsitatuiruoti žodį „laisvė“ (angl. freedom).

Mintis apie laisvę skamba ir 2019-ųjų viduryje pristatytame M. Cyrus kūrinyje „Motinos dukra“.

„Nedrįsk varžyti mano laisvės“, – dainuoja atlikėja.

L. Hemswortho ir M. Cyrus santykiai buvo labai audringi. 2009 m. susipažinusi pora tai išsiskirdavo, tai susitaikydavo, o nuo 2015 m. jų santykiai buvo daugmaž pastovūs. 

Liamas ir Miley susituokė praėjusių metų gruodį, tačiau poros santuoka truko vos aštuonis mėnesius. Tąkart apie santuokos griūtį prakalbę sutuoktiniai tikino, kad skyrybos yra geriausias sprendimas, koks gali būti priimtas tuo metu.

„Liamas ir Miley susitarė išsiskirti. Augdami kaip asmenybės, besikeisdami kaip partneriai, jiedu nusprendė, kad šiuo metu taip bus geriausia, nes abu nori laiką skirti sau ir savo karjeroms. Nepaisant to, jie ir toliau kartu rūpinsis visais savo gyvūnais. Prašome gerbti šį sprendimą ir jų privatumą“, – teigė M. Cyrus atstovas spaudai. 

Rugpjūtį apie skyrybas pranešusi atlikėja netrukus užmezgė romaną su tinklaraštininke Kaitlynn Carter. Greitai užgimę jausmai staiga ir nutrūko – praėjus šiek tiek daugiau nei mėnesiui, M. Cyrus pastebėta kito kolegos glėbyje.

Naujausia jos simpatija po „The Hills“ žvaigždės K. Carter – australų dainininkas Cody Simpsonas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder